Vijesti
17. 9. 2019.

Krstičević: Na predsjedničkim izborima zanima me samo pobjeda naše kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović!

Odgovornost svakog člana HDZ-a upravo je stvaranje dobrog ozračja pred izbore te da se svi zajedno angažiramo kako bi naša predsjednica potvrdila svoj mandat! - poručio je član Predsjedništva HDZ-a i potpredsjednik Vlade RH Damir Krstičević uoči međunarodne konferencije "Domovinska sigurnost i upravljanje u krizama" u Zagrebu (organizatori: MORH i Jutarnji list).

Svi smo dio istog tima!

Krstičević je na upit novinara komentirao i jučerašnju zajedničku sjednicu Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, na kojoj je predsjednik Andrej Plenković istaknuo da od svih članova stranke očekuje punu ozbiljnost u interesu Kolinde Grabar-Kitarović i izborne pobjede HDZ-a:

- Stvaramo pozitivan okvir za natjecanje, imamo predsjednicu koja može pobijediti, u to sam siguran! Svi moramo biti, ponavljam, dio tima, učiniti sve da imamo uspješnu kampanju te da predsjednica i pobijedi!

Od svih očekujemo odgovornost i zrelost u interesu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović & izborne pobjede HDZ-a

Jednodušna poruka: Prvo pobjeda naše Kolinde Grabar-Kitarović - Nije vrijeme za isticanje osobnih ambicija!

Osjećam se optimistično & pozitivno!

Predsjednica RH i naša kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović naglasila je da ne razmišlja ni o kakvim sabotažama svoje kampanje, već da misli pozitivno:

- Čvrsto sam uvjerena da će kako članovi HDZ-a, tako i svi ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izići na izbore. Predsjednicom sam i postala zahvaljujući povjerenju građana, radu volontera i angažmanu članova HDZ-a na terenu na svim razinama.

Dodala je da se osjeća optimistično te da na taj način ulazi u nadolazeće razdoblje.

A A A