Vijesti
14. 11. 2019.

Normalno, Bernardić opet uhvaćen u laži! Jandroković razotkrio svu bijedu predsjednika SDP-a!

Laži su normalne za neke SDP-ovce: Potvrdi se da su svjesno podmetali i iznosili neistine, ali oni idu dalje kao da se ništa nije dogodilo. Umjesto da se poklopi po ušima jer je protuzakonito primio donaciju od 263.000 kuna, Bernardić izmišlja laži o drugima! - poručio je predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a.

Bernardić je običan lažljivac! - kazao je i dokazao Gordan Jandroković koji je novinarima dao na uvid dvije plaće, i sadašnju i onu kad je postao predsjednik Hrvatskog sabora. Prva plaća (za lipanj 2017.) iznosila je 23.258 kuna, a za listopad ove godine - 22.473. Dakle, manja je danas nego na početku.

Subinteligentna lupetanja šefa SDP-a

Jandroković je tim potezom, crno na bijelo, uzvratio na nova isprazna, subinteligentna lupetanja šefa SDP-a koji ga je u sabornici optužio da je „poreznom reformom samom sebi povećao plaću za 4.000 kn“.

Razotkrivši svu bijedu malicioznog Bernardića, Jandroković ga je pozvao da i on javno predoči svoju plaću - pa da se vidi kome je porasla. I to bez onih 263.000 kuna koje je predvodnik „Korupcijske antikoalicije“ protuzakonito dobio od jedne poslovne škole.

Laganje je normalno za dio SDP-a

Nakon što je javnosti predočio iznose svojih plaća prije i poslije porezne reforme, Gordan Jandroković u novoj je izjavi za medije istaknuo da je to namjerno učinio kako bi pokazao da predsjednik SDP-a Davor Bernardić ne govori istinu:

- Potpuno je neprimjereno kada jedan saborski zastupnik, koji je i predsjednik glavne oporbene stranke, iznosi laži, kada insinuira i podmeće. To onda građani prate i misle da to što on izgovara možda i ima neku osnovu. Ovakvi neprimjereni postupci normalni su za dio članova SDP-a: kažu nešto što se kasnije potvrdi kao laž, ali oni onda idu dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Neka se Bernardić poklopi ušima!

I umjesto da se poklopi po ušima, Bernardić - koji ima odluku Povjerenstava za odlučivanje o sukobu interesa da je protuzakonito primio donaciju od 263.000 kuna - sada proziva druge izmišljajući da im je plaća 4.000 kuna veća nego što je bila prije porezne reforme.

Ta posvemašnja laž ustvari sve govori o Bernardiću - zaključio je predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a.

A A A