Vijesti
4. 12. 2019.

30. rođendan HDZ-a Metković: 3 puta zaredom pobijedili smo Most. Uskoro i 4. trijumf - na predsjedničkim izborima!

(PHOTO) Uzalud vam trud i gnjev, mostovci! Što više pjenite i vrijeđate, to smo sve snažniji! Zbog isključivosti i nerada Grmoja & Petrov prokockali su svoju priliku - više je neće dobiti! A mi? S gradonačelnikom Milanom, našim Dadom, nastavljamo povlačiti EU sredstva, realizirati razvojno-socijalne projekte, ispunjavati obećanja i mijenjati Metković nabolje na dobrobit svih sugrađana! - jednodušna je to poruka s 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Gradu na Neretvi!

Tri puta zaredom pobijedili smo Most. Prvo na prekretničkim lokalnim izborima, na kojima smo preuzeli odgovornost za svoj voljeni grad. Potom, premoćno, na EU izborima i na onima za mjesnu samoupravu. Metkovci i Metkovke prepoznaju naš rad i konkretna postignuća, umorni su od Mostovih podmetanja i spinova. Zato, budite sigurni, slijedi i naš 4. uzastopni trijumf - ZA hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović! - poručio je, popraćen ovacijama i gromoglasnim pljeskom, gradonačelnik i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Dalibor Milan u dupkom punom Gradskom kulturnom središtu.

Bačić, Vučković, Dobroslavić, Kalmeta, Jelaš

Snaga zajedništva, pobjedničko ozračje!

Na veličanstvenom skupu su govore još održali Branko Bačić, predsjednik županijskog HDZ-a i izaslanik predsjednika Andreja Plenkovića, ministrica poljoprivrede i predsjednica naše stranke u susjednim Pločama Marija Vučković, dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić, pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a Božidar Kalmeta & Joška Jelaš, jedan od osnivača metkovskog HDZ-a.

Photo: Metković News

A A A