Vijesti
5. 12. 2019.

Predsjednica u Prelogu, u kojem je HDZ „pomeo“ SDP na mjesnim izborima! Zajedno idemo po još jednu pobjedu!

(PHOTO) Sadašnja i buduća predsjednica RH posjetila je Prelog, gdje su je - kao i svugdje do sada - srdačno dočekali mnogobrojni građani. Naša je stranka u ovome međimurskom gradu neki dan deklasirala konkurenciju na izborima za vijeća mjesnih odbora. Sjajan uvod u trijumf na predsjedničkim izborima!

Kolindu Grabar-Kitarović dočekao je a tko drugi, nego po uspjesima nadaleko poznati gradonačelnik i predsjednik preloškog HDZ-a Ljubomir Kolarek, i to nakon što je naša stranka - u koaliciji s HSS-om! - premoćno pobijedila na izborima za mjesnu samoupravu.

Prelog - grad s najbrže rastućim gospodarstvom u Hrvatskoj!

Preloški HDZ iz pobjede u pobjedu

Slavili smo u svih 8 mjesnih odbora, a od ukupno 52 vijećnička mjesta koaliciji HDZ-HSS pripalo je čak 37, SDP-u samo 12, a HNS-u - 3.

- Birači iz izbornog ciklusa u izborni ciklus prepoznaju našu stranku, naš rad, naše ljude i uspjehe naše gradske uprave! - poručio je Kolarek.

Sjajan uvod u predsjedničke izbore

Trijumf u Prelogu odlična je uvertira u pobjedu na skorašnjim predsjedničkim izborima! Zajedno za našu, hrvatsku predsjednicu i njezinih novih 5 godina na Pantovčaku!

Iz Preloga: U duhu partnerstva lokalnim jedinicama nudim ruku suradnje za sve kvalitetne projekte!

NOVI DJEČJI VRTIĆ

Tijekom posjeta Prelogu, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović svečano je otvorila Dječji vrtić Fijolica. Djeca i roditelji nisu mogli dobiti bolji dar za 6. prosinca, Dana grada. Još jednom čestitamo našem gradonačelniku Kolareku!

A A A