Vijesti
5. 12. 2019.

Korupcijska antikoalicija već traži alibi za Milanovića koji, normalno, odbija otkriti od koga je zaradio milijune!

Budući da su naše Facebook objave privukle pozornost neovisnih medija, bilo bi šteta da nisu i na webu. Prenosimo zadnja 4 posta o Davoru „Cotrugli“ Bernardiću & Zoranu „Bijesnom“ Milanoviću. Tko o čemu, normalno, SDP-ovci o poštenju!

ALIBI ZA MILANOVIĆEV NOVI PORAZ! (05.12.)

Urnebesno! Gospođa Hodajući Sukob Interesa, Cotrugli & Odvijač pozivaju na transparentnost i poštenje! To već ulazi u rubriku „Vjerovali ili ne“. Koji trio fantasticus! SDP-u & pratnji nitko nije branio da u svom mandatu izmijene Zakon o izboru Predsjednika RH, no sada su se dosjetili, 17 dana prije izbora, da „žele spriječiti krađu & dati doprinos razvoju demokracije“. Očito već traže alibi za Milanovićev novi poraz. Ne, nemojte se nadati - „Bijesni“ ni ovaj put, normalno, neće smoći snage i pristojnosti čestitati Kolinda Grabar-Kitarović!

ZAŠTO POVRATAK DJECE U ŠKOLU & POVEĆANJE PLAĆA SMETAJU BERNARDIĆU? (03.12.)

SDP - Licemjerje vam je ime! Maliciozni i „zaboravni“ Davor Bernardić pokazao je i u današnjoj izjavi koliko je spreman zlorabiti učenike, roditelje, učitelje i nastavnike za vlastite politikantske interese. Ljubomoran, prepun kompleksa i bijesan, poput svog predsjedničkog kandidata “Luzera” Milanovića, pobunio se protiv postignutog kompromisa naše Vlade i sindikata - koji je omogućio prekid štrajka i povratak djece u škole. Pritom je „smetnuo“ da je upravo SDP-ova Vlada prosvjetnim djelatnicima kresala plaće, rušila koeficijente, ukidala božićnicu i regrese… te na taj način itekako pridonijela nepravdi koju su oni osjećali. A usto je i zadužila Hrvatsku za 70 mlrd kn!

Za razliku od SDP-ova otimačkog pristupa, ova je Vlada od prvog dana uvažavala učitelje i nastavnike, kojima će plaće u 4 godine rasti za 23.1%, dok su ulaganja u obrazovanje porasla s 13.8 na 18.6 mlrd kn. HDZ nastavlja rješavati probleme i nered koje su Milanović i njegova katastrofalna družina ostavili za sobom. A Bernardić, kao vjerna kopija bivšeg predsjednika SDP-a, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, bez ikakvog programa i ideje. Već viđeno i jadno!

JEDINO AKO SI BIVŠI SDP-ov PREMIJER MOŽEŠ SE OBOGATITI PREKO NOĆI! (03.12.)

U nedostatku, normalno, bilo kakvog programa - osim ako se programom može nazvati opsesivno vrijeđanje Kolone sjećanja - Zoran Milanović aka Tok Svijesti opet bijesno nasrće na predsjednicu RH, drobeći nešto što je jedino on sam shvatio. A možda ni on. SDP-ov kandidat sam je sebe diskvalificirao za bilo koji komentar sve dok javnosti ne otkrije kako je zaradio milijune nakon što je izgubio parlamentarne izbore, za koga je radio, čije je poslovne interese zastupao i kakve im je točno „usluge“ pružao. Pa neće valjda taj opasni muljator koji uporno taji istinu o sebi dijeliti lekcije o „transparentnosti“!

„COTRUGLI“ JE MALA BEBA ZA MILANOVIĆA! (02.12.)

Davor „Cotrugli“ Bernardić ispada mala beba za Zorana Milanovića kada se radi o licemjerju i muljanju. Njegovih protuzakonitih 260.000 kuna sitnica su u odnosu na milijunske prihode koje je „Bijesni“ imao kao „konzultant“. SDP-ovu kandidatu puna su usta „transparentnosti“, svakodnevno moralizira, ali i dalje - valjda normalno - ne želi otkriti za koga je radio, čije je poslovne interese zastupao i kakve im je točno „usluge“ pružao u tri godine otkad je izgubio parlamentarne izbore. I još si je, normalno, isplaćivao minimalnu plaću, zakidajući proračun i izrugujući se ostalim poreznim obveznicima. Da ga parafraziramo: Jedino ako si bivši SDP-ov premijer možeš se obogatiti preko noći!

A A A