Vijesti
27. 12. 2019.

Pozivam sve birače desnog centra i desnice da u 2. krugu podržimo predsjednicu Kolindu u okupljanju za jaku Hrvatsku!

Sretan sam da je predsjednica RH istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti, a to su: domovina Hrvatska, Domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska! - poručio je Stevo Culej na svom FB-u, davši tako potporu Kolindi Grabar-Kitarović u 2. krugu predsjedničkih izbora.

Objavu našega saborskog zastupnika prenosimo u cijelosti:

Odgovorno za našu Hrvatsku!

Podržavam Kolindu Grabar-Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i zrelog političara. Istaknuo sam da u prvom krugu izbora podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru. Također sam istaknuo - ako Kolinda Grabar-Kitarović uđe u drugi krug - da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove.

Neka bude kockasto!

Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti, a to su: domovina Hrvatska, Domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljam ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska. Zato ja pozivam sve svoje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar-Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku.

Ako biramo, neka to bude kockasto!

A A A