Vijesti
31. 12. 2019.

Novogodišnja čestitka predsjednika Plenkovića: 2020. bit će godina daljnjeg gospodarskog razvoja i međunarodnog pozicioniranja Hrvatske!

Gospodarskom politikom i mjerama društvene solidarnosti kontinuirano radimo na poboljšanju životnog standarda svakog hrvatskog čovjeka i ravnomjernom razvoju svakog dijela Hrvatske. U uvjerenju da zajedno nastavljamo graditi i voditi hrvatsko društvo u ispravnom smjeru prema prosperitetu i boljitku, želim vam obilje sreće, zdravlja i svako dobro u novoj 2020. godini! - poručio je Andrej Plenković.

Čestitku predsjednika HDZ-a i Vlade RH prenosimo u cijelosti:

„Dragi građani, Hrvatice i Hrvati u Domovini i iseljeništvu, u ime Vlade i u svoje osobno ime od srca vam želim sretnu i uspješnu 2020. godinu!

U godini na izmaku učvrstili smo gospodarski rast, nastavili s poreznim rasterećenjima i strukturnim reformama. Pokrenuli smo brojne infrastrukturne projekte, znatno povećali korištenje europskih fondova i vratili kreditni rejting Hrvatske na investicijsku razinu.

Svjesni da dio naših sugrađana još uvijek živi u teškim okolnostima, gospodarskom politikom i mjerama društvene solidarnosti kontinuirano radimo na poboljšanju životnog standarda svakog hrvatskog čovjeka i ravnomjernom razvoju svakog dijela Hrvatske.

Nova 2020. bit će godina daljnjeg gospodarskog razvoja i međunarodnog pozicioniranja Hrvatske, osobito tijekom predsjedanja Vijećem Europske unije koje će biti dodatni zamašnjak za političku i gospodarsku afirmaciju naše zemlje.

U uvjerenju da zajedno nastavljamo graditi i voditi hrvatsko društvo u ispravnom smjeru prema prosperitetu i boljitku, želim vam obilje sreće, zdravlja i svako dobro u novoj 2020. godini“.

A A A