Vijesti
3. 1. 2020.

Sučeljavanje na Novoj TV - Završni korak hrvatske predsjednice u novih 5 godina na Pantovčaku!

Nakon večerašnjeg sučeljavanja, i posljednji su skeptici morali priznati, makar u sebi, koliko bi za Hrvatsku bilo štetno i opasno da Milanović zasjedne na Pantovčak. Pristojna i odmjerena, ali puna samopouzdanja, Kolinda Grabar-Kitarović suvereno ide po pobjedu za novi mandat!

Milanović se ne može promijeniti: i dalje je tajio od kojih je klijenata i za koje „usluge“ zaradio milijune, i dalje je licemjerno muljao o minimalcu koji si je isplaćivao zakidajući proračun, preskakao pitanja o Marini Lovrić Merzel i Željku Sabi, svjesno iskrivljavao statističke brojke iz svoga očajnoga premijerskog mandata, mlatarao rukama, bahatio se, probijao vrijeme, u nekontroliranim napadima gubitničkog bijesa vrijeđao predsjednicu RH i sve osobe koje nisu on sam, radio grimase, agresivno dobacivao, podmetao…

Nepodnošljiva lakoća laganja

Ja pa ja i samo ja! Sve po starom - dobro znano Milanovićevo retoričko nasilje.

Pritom je zastrašujuća, nepodnošljiva, i lakoća kojom laže pred cijelom javnosti: na predsjedničinu tvrdnju, koja se lako provjeri na internetu, da je Bernardić izjavio da je klijentelizam Milanovićevo nasljeđe u SDP-u, slegnuo je ramenima i bezočno uzvratio da je to - „laž“!?! Slobodno uglugajte. Isti je slučaj i s laži da „nikad nije bio u Tedeschijevoj vili“.

„Razumijem da ste nervozni“

Predsjednica ga je pak „pokopala“ i najbolje opisala s jednom rečenicom još na početku: „Razumijem da ste nervozni. Vi ste ne samo politički nekorektan, nego i ljudski nedosljedan. Izvrćete činjenice - za sve loše što ste sami činili optužujete druge, a sve svoje frustracije pripisujete drugima“.

Nakon večerašnjeg sučeljavanja, i posljednji su skeptici morali priznati, makar u sebi, koliko bi za Hrvatsku bilo štetno i opasno da takav tip zasjedne na Pantovčak. Pristojna i odmjerena, ali puna samopouzdanja, Kolinda Grabar-Kitarović suvereno je napravila završni korak u novi mandat!

A A A