Vijesti
26. 2. 2019.

Iz Požege: Siguran sam da će naše ozbiljne pripreme, snaga i dobra organizacija dovesti do uspjeha na EU izborima!

HDZ je uvjerljivo najjača stranka i na nacionalnoj razini i u ovoj županiji, u kojoj već tradicionalno pobjeđujemo. Na zadnjim EU izborima imali smo četiri svoja mandata, no ovaj put cilj nam je i više od toga - pet! - istaknuo je glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije.

Radom i organizacijom do uspjeha

Glavni tajnik obilazi, jednu po jednu, naše županijske organizacije, a sa stranačkim kolegicama i kolegama u Požegi razgovarao je o aktualnoj političkoj situaciji te planovima i strategiji HDZ-a za EU izbore - na kojima očekujemo još jedan trijumf.

- Puno je posla pred nama, kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za izbore! Siguran sam da će nas kvalitetan rad i dobra organizacija dovesti do pravog rezultata.

Projekt Slavonija, Baranja i Srijem

Bilo je riječi, naravno, i o provedbi Projekta Slavonija, Baranja i Srijem. Jandroković je naglasio da je u njegovom sklopu do sada ugovoreno više od 8 milijardi kuna, a od toga se na istoku Lijepe Naše već realiziraju konkretni razvojno-socijalni projekti u vrijednosti 2,5 milijarde!

- Donesen je i zakon koji je znatno unaprijedio financiranje lokalnih jedinica, sada imaju 2,1 milijarde kuna prihoda više nego prije, što se vidi i po mnogim gradilištima i obnovljenim zdanjima u našim općinama i gradovima. Sva ta postignuća naše Vlade prepoznaju hrvatski ljudi!

Posjet 5. županijskoj organizaciji u sklopu izbornih priprema

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ prelazi u „izborni mod“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku & Šibensko-kninsku županiju, požeško-slavonski HDZ 5. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

Iz Šibenika: Oporba je jalova i slaba - Europski izbori pokazat će HDZ-ovu snagu!

Iz Križevaca: Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za izbore - HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti!

Glavni tajnik iz Velike Gorice: HDZ prelazi u „izborni mod“ - Osnivamo stožere po županijama i gradovima!

Nijedna Vlada dosad nije toliko brinula o Slavoniji! 8,8 mlrd. kuna ulažemo u gospodarstvo & infrastrukturu!

Photo: pozega.eu & 034portal.hr

A A A