Vijesti
28. 2. 2019.

Nijedna Vlada kao ova naša nije toliko ulagala u Hrvatsko zagorje! U HDZ-u vlada pobjednička atmosfera!

Glavni tajnik HDZ-a (i predsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković neumorno obilazi naše županijske organizacije u sklopu priprema za izbore za članove Europskog parlamenta, na kojima očekujemo uvjerljivu pobjedu i najmanje 5 mandata.

Tako je na red došla i Krapinsko-zagorska županija. U njenom sjedištu, Krapini, glavni je tajnik održao sastanak s kolegicama i kolegama iz Županijskog odbora HDZ-a, a osim priprema za EU izbore, razgovaralo se i o strateškim projektima za Hrvatsko zagorje.

Crobarometar za EU izbore: HDZ-u 5 čvrstih mandata, mogući i šesti! Most & Start ispod praga!

Optimizam s pokrićem

Jandroković je istaknuo da i u Krapinsko-zagorskoj županiji očekuje izvrstan rezultat na nadolazećim EU izborima.

- Prije nešto više od dva tjedna osnovali smo Izborni stožer te započeli s pripremama, u čijem sklopu razgovaram s našim članicama i članovima o tome kako će izgledati naša kampanja, kako ćemo se organizirati, o našim ključnim porukama i programu. Sastanci u svih 7 gradova u kojima sam bio prije Krapine svjedoče da je atmosfera u HDZ-u jako dobra i optimistična. Sigurni smo u uvjerljivu pobjedu, a i ovdje u Krapinsko-zagorskoj županiji isto tako očekujem izvrstan rezultat!

Strateški projekti za KZŽ

Naša stranka i u Hrvatskom zagorju sve je jača i jača - napomenuo je glavni tajnik:

- Vlada predsjednika Plenkovića polaže veliku pozornost razvoju ovoga prelijepog kraja Lijepe Naše. Trenutačno se u Hrvatsko zagorje investira više od dvije milijarde kuna, od izgradnja cesta i željeznica, do izgradnje ili modernizacije 13 dječjih vrtića! Naša Vlada bez obzira na političku opciju na lokalnoj razini radi punom parom ZA kvalitetniji život u ovoj županiji!

Hrvatsko zagorje danas je golemo gradilište. I to vide svi - osim neozbiljnih SDP-ovaca!

Naglasio je i da će svaka od županijskih organizacija HDZ-a moći predložiti svog kandidata za EU izbore.

- Dvanaest je mjesta, tako da ćemo napraviti selekciju i izabrati one najbolje, koji će nastaviti štititi hrvatske interese u okviru Europske unije.

Tušek: Najesen sjednica Vlade RH u Krapini!

Predsjednik krapinsko-zagorskog HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek istaknuo je da u HDZ-u - kako nacionalnom, tako i županijskom - vlada veliki optimizam.

- Jedna od tema na sastanku jest i održavanje sjednice Vlade RH ovdje u Krapini, koju očekujemo najesen, najvjerojatnije u Tjednu kajkavske kulture. Veselim se optimizmu koji vlada u HDZ-u, koji je faktor stabilnosti i stranka čiju politiku prihvaća velika većina hrvatskih ljudi. U kontekstu EU izbora, mogu otkriti da smo jučer na sjednici Predsjedništva HDZ-a Krapinsko-zagorske županije sastavili listu od nekoliko imena koje ćemo ponuditi našem vodstvu.

U mandatu naše Vlade Krapinsko-zagorska županija postala je jedno od najvećih gradilišta u Hrvatskoj!

A A A