Vijesti
13. 3. 2019.

Iz Varaždina: Pobjeda na europskim izborima bit će uvjerljiva kao i ona u Ličko-senjskoj županiji!

U sklopu obilaska županijskih organizacija HDZ-a u sklopu priprema za svibanjske izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković stigao je i u - Varaždin.

Zajedno po novu pobjedu!

Uoči sjednice Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije (u proširenom sastavu), na koju je došao s pomoćnikom glavnog tajnika naše stranke za sjeverozapadnu Hrvatsku Stjepanom Adanićem, Jandroković je u izjavi za medije najavio nove izborne trijumfe:

- Nakon pobjede u Ličko-senjskoj županiji, vraćamo se redovitim aktivnostima, među ostalima i obilasku naših županijskih organizacija i pripremama za europarlamentarne izbore. Na njima očekujemo uvjerljivu pobjedu, kao što je bila i ona u LSŽ-u!

Potvrdili smo da je HDZ uvjerljivo najjača politička opcija u Ličko-senjskoj županiji! I ubuduće će tako biti!

Najjača stranka u županiji

Pohvalio je rezultate i angažman županijskog vodstva HDZ-a, na čelu s predsjednikom Anđelkom Stričakom:

S ožiljkom na čelu, ali prepun pozitivne energije, Stričak opet „u pogonu“ nakon trotjednog oporavka!

- Od 28 lokalnih jedinica u Varaždinskoj županiji, HDZ ima 11 (grado)načelnika te još 5 predsjednika gradskih ili općinskih vijeća, kao i predsjednika Županijske skupštine. Na zadnjim lokalnim izborima 2017. ostvarili smo veliki napredak, postavši najsnažnija stranka na ovom području! To će se potvrditi na EU izborima!

Dvije milijarde kuna investicija!

Predsjednik županijskog HDZ-a i saborski zastupnik Anđelko Stričak naglasio je da nikad nijedna Vlada kao ova naša, HDZ-ova, nije toliko brinula o Varaždinskoj županiji, koja je postala jedno veliko gradilište!

- Svi vide i znaju da se nikad nije toliko gradilo, da se nikad nije realiziralo toliko razvojnih projekata! Jedino se SDP-ovci prave da to ne vide. U ovom mandatu „vrtimo“ investicija u vrijednosti od dvije milijarde kuna!

Kampanja za EU izbore potvrdit će da je HDZ jedina ozbiljna politička opcija u Hrvatskoj!

Nijedna Vlada do sada nije toliko brinula o sjeveru Hrvatske - Varaždinska županija danas je veliko gradilište!

Posjet 11. županijskoj organizaciji u sklopu izbornih priprema

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku, Krapinsko-zagorsku, Sisačko-moslavačku & Vukovarsko-srijemsku županiju, varaždinski HDZ 11. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

A A A