Vijesti
5. 5. 2019.

Koprivničko-križevačka županija: Uz pomoć Europske unije do ravnomjernog razvoja svih krajeva Lijepe Naše!

Nakon Vukovarsko-srijemske županije, Zelena skupina HDZ-a za EU izbore posjetila je Koprivničko-križevačku županiju. Nositelj naše pobjedničke liste Karlo Ressler sudjelovao je na malonogometnom turniru Mladeži HDZ-a u Zaprešiću, a nakon sportskog izdanja, pridružio se ostalim kandidatkinjama i kandidatima u Koprivnici.

Zajedno su obišli manifestaciju „Dani travnjaka“ i galeriju „Mijo Kovačić“ te posjetili Opću bolnicu „Dr. Tomislav Bardek“. Na svim tim lokacijama, naši su kandidati istaknuli istu poruku - važnost Europske unije za ravnomjerni razvoj svih hrvatskih krajeva!

Jasan izbor

Nositelj Karlo Ressler naglasio je važnost nadolazećih EU izbora, jer se na njima odlučuje i o hrvatskom smjeru.

- Izbor je između odgovorne politike Vlade RH predvođene predsjednikom Andrejem Plenkovićem ili politike nestabilnosti i eksperimentiranja.

Pozitivna kampanja

Naša kandidatkinja Sunčana Glavak istaknula je da će HDZ i na EU izborima biti daleko najuspješnija stranka.

- Jasno definiranim programskim ciljevima vodimo pozitivnu, optimističnu kampanju, a povratne informacije s druge strane, u razgovoru s građanima, iste su takve!

Naš kandidat general Stjepan Adanić istaknuo je da se politika HDZ-a temelji na demokršćanskim i narodnjačkim vrijednostima.

- Benefiti Hrvatske u Europskoj uniji su veliki - u proteklih 5 godina primili smo iz EU proračuna 14,5 milijardi kuna više nego što smo u nj uplatili! Rezultati tog „plusa“ vide se i u ovoj županiji.

A A A