Vijesti
17. 1. 2019.

Mržnjom „liječe“ frustracije zbog lošeg rejtinga i poraza u Metkoviću! Agresivac Grmoja pokazao se kao slabić!

Govor mržnje Nikole Grmoje pokazuju duboku frustraciju Mosta jer im je rejting na granici izbornog praga od pet posto. Most se još ne može oporaviti od šoka nakon što je tajnica Vlade pripremila odluku u razrješenju njihovih ministara. Na njih je očito pala ona kletva „imao, pa nemao“ - tako je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić započeo konferenciju za medije koju je naša stranka sazvala u Hrvatskom saboru na temu klevetničkih uvreda, laži i govora mržnje navedenoga Mostova kompleksaša i jalnog gubitnika:

Mržnjom do poraza i u Metkoviću

Most se sveo na tri neutješna lika: Grmoju, Bulja i Petrova - nastavio je:

- A imali su i predsjednika Sabora, i potpredsjednika Vlade, i ministre, i desetak državnih tajnika i javnih poduzeća... Imali su i Metković, ali su izgubili i grad u kojem su nastali „zahvaljujući“ Grmojinoj agresiji i mržnji. Frustrirani, mostovci iz dana u dan sipaju uvrede i klevete prema članovima HDZ-a i Vlade RH. I u saborskoj raspravi mora postojati granica koja se ne smije prijeći. Bojim se da se jučerašnji Grmojini izljevi mržnje iz Sabora ne preliju na ulicu.

Neretva se srami Grmoje & grmojevštine

Pozvao je mostovce da u budućim raspravama pokušaju zadržati dignitet:

- U HDZ-u nismo nikada pisali kaznene prijave, ali nisam siguran da jučerašnja kleveta o „veleizdaji“ nije nešto čime bi se i DORH trebao pozabaviti.

Laži & agresija - Mostov modus operandi

Potpredsjednik našega zastupničkog kluba Josip Borić izdvojio je da su u zadnja dva mjeseca tri ružna događaja, nažalost, obilježila rad Sabora:

- To su sukob Grmoja-Zekanović, oporbeno zauzimanje govornice, gdje je predvodnik opet bio Grmoja, te njegov jučerašnji izljev mržnje. U tom ludilu očito ima sustava: klevete, laži i agresija Mostov su modus operandi. Predsjednik Plenković jučer je doživio ono što zastupnici HDZ-a doživljavaju svaki dan.

Junački bijeg iz Sabora!

Kontinuirano nas vrijeđaju na osobnoj razini, bilo je tu i seksizma, a kada im se blago uzvrati, onda kukaju, dure se i glume žrtve!?! - istaknula je pak naša zastupnica Sunčana Glavak:

- Grmoja je tipični agresivac, vrijeđa koga kod stigne, nikog ne poštuje. No jučer su njegove verbalne akrobacije završile bijegom iz Sabora! Pokazao se kao slabić.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

A A A