Vijesti
5. 4. 2019.

Nova blamaža Bernardića, Grbina & Marasa - Za svoju „interpelaciju“ uspjeli skupiti samo 27 glasova!

Kako smo i najavljivali, što baš i nije bilo teško, SDP je sa svojom tko zna više kojom „interpelacijom“, sada o provedbi strukturnih reformi, doživio još jedan - debakl! Taj pamfletić, koji bismo nazvali malicioznim da nije komičan, potpisala su 23 SDP-ovca, a u Hrvatskom je saboru za nj glasovalo samo 4 zastupnika više - njih sveukupno 27!

Ostatak oporbe se distancirao

Dakle, 49 manje nego što je potrebno da „interpelacija“ bude prihvaćena! Ostatak oporbe, naime, nije se želio „petljati“ s na teški poraz unaprijed osuđenim SDP-om. Od 103 nazočnih zastupnika, jedan je bio suzdržan, a 75 protiv. Bilo bi i više protiv, no jedan novi HDZ-ov zastupnik, koji je danas prisegnuo, pritisnuo je krivi gumb.

Početnička greška, lako ćemo je oprostiti - uz osmijeh je prokomentirao predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

SDP „uspješan“ poput Mosta

SDP-u preostaje jedino se tješiti, poput mostovaca nakon što ih je golemi dio javnosti popljuvao zbog nedavnoga maratonskog cirkusa, da su „govorili o važnoj temi“.

Čvrsta većina: S 81 glasom donesen Zakon o financiranju političkih aktivnosti! Most doživio novi - debakl!

Grandiozni uspjeh! Posebno što su naši dobro pripremljeni zastupnici, predvođeni predsjednikom Kluba HDZ-a Brankom Bačićem, tijekom cijele rasprave efektno suočavali SDP-ovce s katastrofalnim brojkama iz njihovog mandata, a istodobno ih rešetali i s konkretnim ekonomskim i reformskim postignućima ove Vlade, zorno demonstrirajući koliko je Hrvatska napredovala u odnosu na SDP-ovo doba pustoši i ponora!

Žao nam je SDP-a

- Najbolji odgovor na „interpelaciju“ dale su relevantne međunarodne institucije - Europska komisija i svjetska rejting agencija S&P, koja je podižući kreditni rejting RH na investicijsku razinu navela da to radi upravo zato što naša, HDZ-ova Vlada provodi reforme! Žao nam je što SDP spao na ovako niske grane - istaknuo je Bačić u izjavi za naš web.

Ispalo je, na kraju po SDP, da je jedina „važna tema“ o kojoj se u Saboru govorilo bila njihova Vlada, koja je bacila kreditni rejting RH u „smeće“, a mi smo ga iz „smeća“ uspjeli izvući! Koja je 2014. ocijenjena kao 6. najgora i najnesposobnija na svijetu & koja je Hrvatsku zadužila za 80 milijardi kuna!

A A A