Zastupnik u Gradskoj skupštini prof. dr. sc. Drago Prgomet i vijećnici HDZ-a u Vjeću grdaske četvrti i i Mjesnim odborima Donjeg grada, proaktivno su krenuli u ostvarivanje predizbornih obećanja.

Održana je druga sjednica koordinacije vijećnika HDZ-a MO i VGČ Donji grad. Osim vijećnika VGČ i MO-a na sjednici su sudjelovali zastupnik u Gradskoj skupštini prof.dr.sc. Drago Prgomet te predsjednik PO HDZ-a Donji grad g. Davor Zec.

Upoznati  u neposrednoj komunikaciji s problemima sugrađana zastupnici i vijećnici HDZ-a su u predizbornoj kampanji naglasili da će svoje aktivnosti usmjeriti u ostvarivanje kapitalnih investicija primarnih ne samo za građane gradske četvrti, već i za mnogobrojne posjetitelje grada Zagreba. Izabrani vijećnici uz potporu zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini zalagat će se za prioritetno uređenje srednjoškolskog igrališta u Klaićevoj ulici, izradu projekta vezano za natkrivanje tržnice Kvatrić, rješavanje statusa Branimirove tržnice, rješavanje pravno-imovinskih odnosa na pojedinim parcelama u vlasništvu grada, a za potrebe korištenja djece i mladih (dvorište OŠ Matko Laginja), rješavanje prometne infrastrukture na području Donjeg grada te stavljanje u funkciju zapuštenih i zatvorenih poslovnih prostora koji su u vlasništvu grada.

Pridružite se našoj inicijativi i recite nam što bi VI mijenjali u Donjem gradu.

#brigazaljude #brigazagrad