Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice, predvođeno članom Predsjedništva HDZ-a i predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba dr. sc. Andrijom Mikulićem, u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana položilo je vijence i zapalilo svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoju - na Zidu boli, kod Središnjeg križa i na grobu utemeljitelja suvremene hrvatske države i naše stranke dr. Franje Tuđmana.

S najdubljim pijetetom i trajnom zahvalnošću

- S najdubljim pijetetom se klanjamo svim smrtno stradalim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata, koji su za našu slobodnu i samostalnu Hrvatsku dali ono najvrednije - vlastiti život! S trajnom zahvalnošću odajemo počast i prvome hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Prisjećamo se u mislima i molitvama svih koji više nisu s nama, naših pokojnika, naših bližnjih - izjavio je osobni izaslanik predsjednika HDZ-a Andrija Mikulić.

Uz Mikulića, u izaslanstvu Hrvatske demokratske zajednice bili su i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Mario Kapulica i predsjednik savjetodavnog vijeća HDZ-a Vladimir Šeks.