(PHOTO) Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Varaždinske županije i Grada Varaždina u utorak je obilježila svoju već tradicionalnu manifestaciju "Dani Katarine Zrinski" humanitarnim koncertom u varaždinskom HNK-u.

Udruga „Stakleno zvono“

Na programu je bilo djelo Claudia Monteverdija "Krunidba Popeje", izvedeno uz 450. godišnjicu rođenja toga talijanskog skladatelja, a sva prikupljena sredstva donirat će se Udruzi „Stakleno zvono“, koja okuplja djecu, mlade i odrasle s posebnim potrebama iz spektra autizma.

Mnogobrojne uzvanike, koji su do posljednjeg mjesta ispunili Koncertnu dvoranu, pozdravili su predsjednica varaždinske (gradske) organizacije Zajednice žena HDZ-a Otilija Cvetko, prvi čovjek naše stranke u Varaždinskoj županiji i saborski zastupnik Anđelko Stričak te predsjednik Gradskog odbora HDZ-a (i Gradskog vijeća) Grada Varaždina Damir Habijan.

Svaka čast „katarinama“!

- Veseli me da svake jeseni varaždinske "katarine" organiziraju jedan ovakav lijepi događaj te sam uvjeren da ćemo se istim povodom i s vrhunskim izvedbama kao što je ova današnja okupljati još dugi niz godina - istaknuo je Stričak.

Nakon koncerta, svi uzvanici mogli su uživati u više od 70 vrsta kolača koje su pripremile članice Zajednice žena "Katarina Zrinski".

Photo: Krešimir Đurić (Varaždinske vijesti)