Zahvaljujući darežljivosti prof. dr. sc. Drage Prgometa, potpredsjednika Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru, brigadira HV-a i dragovoljca Domovinskog rata, liječnika i pisca, prizemlje Kuće Emaus i dio dječjih soba na katu ima novu stolariju - objavio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije na svojim mrežnim stranicama.

http://www.czn.hr/vijesti/nova-stolarija-u-emausu-dar-dr-drage-prgometa

Radovi na zamjeni stolarije u ovoj kući za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi obavljeni su u utorak, 29. kolovoza. Postavljeno je ukupno sedam prozora s roletama i jedna unutarnja vrata koja dijele kuhinju od dnevnog boravka. Vrijednost donacije iznosi 25.000 kuna.

Popravak krova dječje igraonice

Ovo nije prva donacija našeg doktora Drage zagrebačkom Caritasu - ističe se u objavi. Donaciju od 20.000 kuna naš je saborski zastupnik (i zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba) uručio prije dvije godine Kući Ljubavi - Caritasovoj kući za smještaj trudnica, majki i djece do 3 godine starosti na Savici-Šancima u Zagrebu. Donacija je iskorištena za popravak krova dvorišne zgrade u kojoj se nalazi dječja igraonica.

http://www.czn.hr/vijesti/dr-drago-prgomet-pomaze-caritasovoj-djeci

Caritas zahvaljuje dr. Prgometu na vrijednim donacijama u ime korisnika obiju kuća.