Oni čije riječi zvuče kao da čitaju loš prijevod s teksta na stranom jeziku doživjeli su u Hrvatskom saboru još jedan - poraz. Neslavno je završila njihova već treća i četvrta inicijativa za opozivom pojedinog člana Vlade RH ili cijele Vlade.

Debakl Todorićeve koalicije

U brojkama: 78 zastupnica i zastupnika podržalo je Vladu predvođenu predsjednikom Plenkovićem, Vladu koja je spriječila gospodarski slom Hrvatske, a njih samo 59 dalo je glas za opoziv i prepisivanje Todorićevih blogova.

Dakle: SDP-u i ortacima nedostajalo je čak 17 ruku do natpolovične većine od 76 glasova kako bi ispunili svoj naum. Ili zadatak.

Na glasovanju o povjerenju ministrici Nadi Murganić, koje je uslijedilo odmah nakon izjašnjavanja o Vladi, broj oporbenih ruku pao je na - 49.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/ek-povecala-procjenu-rasta-hrvatskog-bdp-najbolji-odgovor-na-svakovrsne

SDP- Stranka Determinirane Propasti

SDP je nudio kaos, val stečajeva, nestanak 28.000 radnih mjesta u Agrokoru i propast 2.300 dobavljača! Hrvatski ljudi to vide i znat će razlikovati ozbiljnu od neodgovorne politike - kako je istaknuo predsjednik Plenković danas u Saboru.

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/sdp-je-nudio-kaos-val-stecajeva-nestanak-28000-radnih-mjesta-u-agrokoru-i-propast

Čas zelje - čas stečaj!

Ali, ne treba uopće dvojiti: politikantska oporba nastavit će s „inicijativama“, optužbama bez argumenata, uvredama, prepisivanjem Todorićevih blogova i riječima koje zvuče kao da čitaju loš prijevod s teksta na stranom jeziku.

Ništa drugo i nisu, nažalost, u stanju ponuditi.

U devet mjeseci SDP je za krizu u Agrokoru, krizu koja je mogla našu zemlju baciti na koljena, predložio samo dva „rješenja“: zelje i stečaj.