Snaga zajedništva. Pobjednički duh. Na dupkom punom središnjem trgu Zvonimirova Grada održan je sinoć završni predizborni skup HDZ-a Knina te sadašnje i buduće gradonačelnice Josipe Rimac, čiji je slogan na ovim izborima „Gradimo Knin zajedno!“.

Gradonačelnica svih Kninjana i Kninjanki

- Od 2005. do danas trudim se služiti vam, biti vam na usluzi, biti dostupna za sve ljudske probleme.  Predano smo radili na jednom projektu, vrijednom 25 milijuna eura, koji će zasigurno promijeniti sliku Grada Knina. Upravo njim oživjet ćemo kninsku tvrđavu, urediti staru gradsku jezgru i šetnicu Krkom od izvora do sastavaka. Ali, nismo zaboravili ni na naše poduzetnike i obrtnike, ni na naše udruge. Već za nekoliko dana bit će dostupan 21 milijun kuna bespovratnih sredstava za udruge i kulturne ustanove. Činimo sve da naš Knin bude što ugodnije mjesto za življenje svima - kazala je naša Josipa obraćajući se mnogobrojnim sugrađankama i sugrađanima.

Sjednica Vlade u Kninu

Najavila je i da će Vlada RH, predvođena predsjednikom Andrejom Plenkovićem, u kolovozu održati posebnu sjednicu u Kninu, kao što je to već učinila u Vukovaru - bratskom Gradu Heroju.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/konkretna-i-snazna-potpora-vukovaru-vise-od-60-milijuna-kuna

Na skupu su sudjelovali, među ostalim, član Središnjeg odbora HDZ-a (te ministar rada i mirovinskog sustava) dr. sc. Tomislav Ćorić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić i župan Goran Pauk, koji će 21. svibnja - uopće ne sumnjamo - obraniti mandat.

Mate Bulić - uvijek vjeran!

Skup se nastavio koncertom pjevačke legende Mate Bulića, koji je i sam član naše stranke.

Photo galeriju možete pogledati na sljedećem linku:

http://www.feral.news/fotogalerija-predizborni-skup-hdz-a-u-kninu/