Predsjednik HDZ-a i Vlade mr. sc. Andrej Plenković danas je povodom proslave Dana grada i Župe sv. Nikole biskupa stigao (i) u Krapinu, gdje je sudjelovao na svečanoj sjednici Gradskog vijeća održanoj u Festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta. U Krapini su ga dočekali gradonačelnik Zoran Gregurović (HDZ) i prvi čovjek zagorskog HDZ-a (i saborski zastupnik) Žarko Tušek.

Na svečanoj sjednici, predsjednik Plenković obratio se okupljenima te čestitao Dan grada. Istaknuo je, među ostalim, da će aktualna Vlada osigurati ravnomjeran regionalni razvoj Hrvatske.

Proslava Dana grada

- Novom poreznom reformom osigurat ćemo građanima veći dohodak, manji teret gospodarstvenicima te pritom svima kvalitetnu prometnu infrastrukturu. Vlada osluškuje poruke građana i riješit ćemo sve njihove probleme, nastojeći osigurati političku stabilnost, dijalog i suradnju sa svima. Kroz našu gospodarsku politiku, što uključuje i poreznu reformu kao zamašnjak, u sljedećoj godini želimo Hrvatskoj osigurati još veći gospodarski rast!

Nazočnima se obratio i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović. Govorio je o projektima koji su realizirani u protekloj godini, uglavnom u dogovoru i suglasju s Gradskim vijećem u kojem naša stranka nema većinu - što je primjer odgovorne kohabitacije na dobrobit svog grada.

Pripreme za lokalne izbore

Nakon svečane sjednice, predsjednik Plenković se sastao s članovima krapinsko-zagorskoga županijskog odbora HDZ-a (u proširenom sastavu). Glavna tema: pripreme za lokalne izbore na kojima očekujemo još bolje rezultate nego prije četiri godine.

Idemo po pobjedu i u Hrvatskom zagorju!

VARAŽDIN, KRAPINA, PRELOG

Prije posjeta Krapini, predsjednik Plenković pohodio je Varaždin.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-varazdina-idemo-po-pobjedu-u-nizu-gradova-u-kojima-je-hdz-dugo-bio-oporba

Program po sjeverozapadnoj Hrvatskoj nastavio je posjetom Gradu Prelogu u Međimurskoj županiji - o čemu ćemo također izvijestiti na našem webu. Sva tri grada svoj dan obilježavaju na blagdan Svetog Nikole.