Nastavljaju s agresivnim ispadima i prozirnim podvalama. Uobičajene kataloge kleveta i uvreda na račun metkovskog gradonačelnika Dalibora Milana sada su pokušali podmetnuti javnosti i putem pisma „anonimnog vatrogasca“. No u Gradu na Neretvi njihovi jeftini trikovi i optužbe bez argumenata više ne prolaze. Narod ih je prokužio.

https://www.facebook.com/dalibor.gradonacelnik/

U cijelosti prenosimo odgovor našeg Dade, kako Metkovke i Metkovci nazivaju svog gradonačelnika, na nervozne nasrtaje izbornih gubitnika jer čini upravo i samo ono zbog čega su mu sugrađani i ukazali povjerenje - jer ispunjava svoja predizborna obećanja:

Devastacija vatrogasne postrojbe

O lošem stanju u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Metković, o njenoj financijskoj, materijalnoj i kadrovskoj devastaciji tijekom četiri godine Mostove apsolutne vlasti u našem gradu, o činjenici da u tom razdoblju metkovski vatrogasci nisu dobili nijedan novi kombinezon ili čizme - dovoljno je rekao Sindikat profesionalnih vatrogasaca.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sindikat-vatrogasaca-iz-metkovica-podrzao-gradonacelnika-milana-otkrili-i-pravo-stanje-u-kojem-rade-predlozeno-nam-je-da-skupimo-po-50-kn-za-majice/6472852/

Presude protiv Mostove uprave

Između ostalog, ovih su dana zaposlenicima JVP Metković - po tužbama koje su podnijeli - presuđene prve isplate božićnica koje im je bila protuzakonito uskratila bivša vlast.

Toliko o Mostovoj "brizi" za vatrogasce, pri čemu je bivša vlast svojom samovoljom financijski oštetila i sve svoje sugrađane jer će Grad Metković morati platiti i sudske troškove tih postupaka.

Šampioni uhljebljivanja

No takva već poslovična, blago rečeno, Mostova neodgovornost nas ne začuđuje budući da im to nipošto nije prvi put: Metkovke i Metkovci itekako znaju koliko im je bivša vlast duboko zavukla ruku u džep kada je protuzakonito, uljuljkana u osjećaju svemoći i nedodirljivosti, otpustila četiri zaposlenika gradske uprave kako bi na njihova mjesta dovela svoje kadrove.

Sada, kada su otpušteni zaposlenici sudskim presudama vraćeni na posao, uhljebljenim mostovcima niti ne pada na pamet napustiti fotelje u koje su postavljeni, tako da Grad Metković mora isplaćivati osam plaća za četiri radna mjesta! Toliko o "štedljivosti" Mosta i brizi za gradske financije.

Predvidivi i već pomalo dosadni

Upravo kako bi pokušao skrenuti pozornost s nepobitnih činjenica o "uspjesima" svoje vlasti, Most i nastavlja s onim jedinim što zna - prljavom kampanjom i kompulzivnim gomilanjem kleveta i uvreda na moj račun. Predvidivo i već pomalo dosadno, jedino što to ponekad izravno čine članovi i članice vodstva Mosta ili, kao u zadnjem slučaju, anonimni izvori.

Novi val kleveta i uvreda na svoj račun promatram i kao nervoznu reakciju izbornih gubitnika jer ispunjavam svoja predizborna obećanja - zbog kojih su mi sugrađani i ukazali povjerenje. U Metkoviću sam, primjerice, upravo ukinuo naplatu parkinga koju je uveo, pogađate, Most.

I dalje svima pružam ruku suradnje

I dalje svima pružam ruku suradnje na dobrobit našega voljenog grada, ali podjednako tako vodstvu Mosta poručujem da me njihove prljave kampanje, medijske podvale i agresivni ispadi neće zaustaviti u ispunjavanju predizbornih obećanja te u uvođenju reda u naš grad i iskrenom pomaganju našim vatrogascima - za koje bivša vlast u četiri godine nije ništa dobrog napravila. Samo štetnog.

Na Mostu je odluka hoćemo li nastaviti suradnju za dobrobit naših građana.