Na izvanrednim izborima za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije, raspisanima nakon što je Nacionalno vijeće HDZ-a promptno raspustilo tu stranačku organizaciju uslijed slučaja Tomašević, pobijedio je, kao jedini kandidat, sveučilišni profesor na Medicinskom fakultetu u Osijeku i ravnatelj Opće županijske bolnice Požega Željko Glavić!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/nacionalno-vijece-raspustilo-zupanijski-odbor-hdz-pozesko-slavonske-zupanije

Jedan čovjek - jedan glas

Od 7.277 članica i članova naše stranke na području Požeško-slavonske županije, na izbore po načelu „jedan čovjek - jedan glas“ izišlo je njih 3.566 ili 49 posto te ukazalo povjerenje novom predsjedniku.

- Ovakva visoka izlaznost unatoč velikoj hladnoći i jednodušna podrška koju sam dobio velika je čast za mene, ali i obveza u budućem radu. Kao što sam već više puta naglašavao, dužnost predsjednika shvaćam kao priliku da iskustvom pomognem našim gradonačelnicima i općinskim načelnicima kako bi bili još uspješniji u radu na dobrobit svojih sredina i realizaciji razvojno-socijalnih projekata - istaknuo je Glavić nakon objave rezultata.

Nastavak pobjedničkog puta

HDZ je najjača, stožerna stranka, koja će s novim vodstvom, konsolidirana i modernizirana, nastaviti svoj pobjednički put u Požeško-slavonskoj županiji. Imam snažnu volju i želju, dat ću svoj maksimum, to vam jamčim! - zaključio je novi predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, koji je ujedno i predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/konsolidiran-i-s-novim-vodstvom-pozesko-slavonski-hdz-nastavit-ce-svoj-pobjednicki

Za devet dana, 5. ožujka, naše članice i članovi u Požeško-slavonskoj županiji ponovno će na birališta -kada se pak održavaju unutarstranački izbori za novi sastav Županijskog odbora HDZ-a.

Photo: 034portal.hr & pozega.eu