Nakon izbora novog predsjednika i nove gradske organizacije, Hrvatska demokratska zajednica u Sisku nastavlja s ozbiljnim angažmanom, terenskim radom i osnaživanjem. Predsjedništvo Gradskog odbora HDZ-a tako se sastalo s novim članovima naše stranke - njih točno 68 koji su joj pristupili samo u zadnja dva mjeseca!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/izabran-novi-gradski-odbor-hdz-sisak-zajednistvom-do-pobjede-boljitka-voljenog-grada

Nuđenje kvalitetnih rješenja

Predsjednik sisačkog HDZ-a Ivan Celjak izrazio je dobrodošlicu novim članovima, upoznao ih sa smjernicama rada, s naglaskom na konstruktivnosti i stručnosti te na nuđenju kvalitetnih rješenja za svaki problem u gradu.

- Pozivam vas da aktivno sudjelujete u radu stranke, da nudite nove ideje, budete proaktivni, kreirate budućnost. Novi članovi, spremni za predani angažman, dodatna su snaga našemu Gradskom odboru. Naši vijećnici na sjednicama sisačkoga Gradskog vijeća ustrajno upozoravaju na probleme s kojima se naš grad susreće, ali ujedno nude bolja rješenja od prijedloga aktualne SDP-ove uprave. To je put kojim zajedno gradimo bolju budućnost za sve Siščanke i Siščane!

Pozitivne promjene

Kroz razgovor i predstavljanje, novi su članovi istaknuli zadovoljstvo probuđenom energijom i pozitivnim promjenama unutar Hrvatske demokratske zajednice te su upravo na valu tih promjena odlučili svoje znanje, iskustvo i slobodno vrijeme staviti na raspolaganje kako bi u duhu zajedništva pokrenuli svoj grad.

Jer Sisak zaslužuje i više i bolje od onog što sada ima!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/magistar-prava-ivan-celjak-sin-legendarnog-brigadira-hv-novi-predsjednik-sisackog-hdz