U povodu blagdana Svih svetih predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković danas je s predsjednikom Hrvatskog sabora (i glavnim tajnikom HDZ-a) Gordanom Jandrokovićem i predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović položio vijence i zapalio svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoju.

Hrvatsko državno izaslanstvo položilo je vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli i pred središnjim križem u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, a potom na grobu prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, pred Središnjim križem na Mirogoju te na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

4 člana Središnjeg odbora HDZ-a

Uz predsjednika Plenkovića, bilo je i četvero članova njegovog kabineta koji su ujedno i članovi Središnjeg odbora HDZ-a: potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.