Hrvatskim se građanima, poljoprivrednicima, novinarima i izaslanstvu HDZ-a zabranjuje posjet Prevlaci bez ikakvog objašnjenja. Ministar Ostojić, koji je samo prije tri dana pred kamerama najavio sabirni centar, zloupotrebljava policiju u predizborne svrhe - kako bi zaštitio lik i djelo i sebe i lažljivog premijera, ali i onemogućio političko djelovanje HDZ-a, najveće hrvatske stranke! - stoji, među ostalim, u priopćenju naše stranke u povodu zloupotrebljavanja policije na Prevlaci u predizborne svrhe.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Svjedoci smo već danima da desetine tisuća migranata nesmetano ulaze u Hrvatsku preko ilegalnih graničnih prijelaza.  

Istodobno, hrvatskim se građanima, poljoprivrednicima, novinarima i izaslanstvu HDZ-a zabranjuje posjet Prevlaci bez ikakvog objašnjenja. 

Ali s jasnom namjerom - kako bi se pokušala prikriti istina da su premijer Milanović i ministar Ostojić počeli podizati sabirni centar na Prevlaci.

Možemo zaključiti i da navedeni SDP-ov ministar, koji je samo prije tri dana pred kamerama najavio sabirni centar, zloupotrebljava policiju u predizborne svrhe - kako bi zaštitio lik i djelo i sebe i lažljivog premijera, ali i onemogućio političko djelovanje HDZ-a, najveće hrvatske stranke.