HDZ je ozbiljna politička stranka i jedina u Hrvatskoj koja se može ozbiljno nositi s izazovima vremena u kojem živimo! Jedini smo kapacitirani za rješavanje naslijeđenih i godinama gomilanih problema kao što su Agrokor, Ina, Petrokemija… HDZ provodi reforme, i jedini možemo ponuditi viziju razvoja! - poručio je glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u Osijeku, u svome uvodnom obraćanju na stručnoj konferenciji koju Zaklada Hrvatskog Državnog Zavjeta i Zaklada Konrad Adenauer (CDU) već tradicionalno organiziraju za župane i (grado)načelnike iz redova HDZ-a.

Uvrede i laži - njihova jedina „vizija“

- Bit ćemo i jesmo stranka desnog centra, narodnjačka i demokršćanska. Neke političke snage i neki tipovi pokušavaju dovesti u pitanje jesmo li mi dovoljno Hrvati, katolici, brinemo li se dovoljno o interesima RH. Od prvog dana naša je zadaća bila briga za hrvatske nacionalne interese - i odradili smo sve što je bilo u našoj viziji! Briga za Hrvatsku i tradicionalne vrijednosti u kojima su obitelj, vjera i nacija - to je dio programa HDZ-a. Onima koji nas napadaju postavio bih pitanje imaju li oni programe za hrvatsko gospodarstvo, međunarodni položaj RH, rješavanje infrastrukture, strukturne reforme? Osim uvredljivih i ružnih napada na račun HDZ-a i njenog vodstva ne čujemo, nikakve konstruktivne i pametne prijedloge takvih političara kako vide Hrvatsku - istaknuo je Jandroković.

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/pad-hdz-ove-vlade-prizivaju-i-oni-koji-su-sami-sebe-proglasili-suverenistima-na

Državni interesi & dignitet Domovinskog rata

Čitavim nizom primjera dokazali smo da se itekako brinemo o državnim interesima, dignitetu Domovinskog rata i statusu hrvatskih branitelja i zato nećemo dopustiti da nas netko optužuje da nedovoljno brinemo o Hrvatskoj i da nam se broji jesmo li dovoljno Hrvati i jesmo li dovoljno katolici!  Znamo tko smo, što želimo i kuda idemo. HDZ je stvarao Hrvatsku i razvijat će Hrvatsku i u 21. stojeću! - zaključio je glavni tajnik HDZ-a.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/dvojica-ministara-bili-su-zapovjednici-gardijskih-brigada-apsurdno-je-nasoj-vladi

ESIH SE PRILIČNO IZBLAMIRALA

Najbolji primjer da su uvrede i laži jedina „vizija“ samoproglašenih „turbo-Hrvata“ jesu i bezvezne optužbe zastupnice Brune Esih da je “Plenković uputio reviziju u njezinu stranku”. Gospođa vjerojatno nije znala, dok je izricala tu bedastoću, da revizija ovih dana provjerava poslovanje i HDZ-a, ali je kao političarka s neskrivenim ambicijama MORALA znati da revizija redovito, svake godine, dolazi u političke stranke.

Nije svladala abecedu, a vodila bi Hrvatsku?!?

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/konsenzus-u-hdz-u-jos-intenzivniji-progon-zlocinaca-s-ovcare-ali-neprihvatljive-su