U Gospiću je jučer održan Središnji odbor Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“. Odboru je, među brojnim članicama, nazočila i nacionalna predsjednica Zajednice žena HDZ-a i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić. Uz nju su bili i predsjednica Županijskog odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Marta Grgurić, v.d. predsjednik GO HDZ-a Grada Gospića Petar Radošević, a okupljene je pozdravio i ličko-senjski župan i predsjednik ŽO HDZ-a Darko Milinović.

Zajedništvo i potpora

Predsjednica Zajednice žena Murganić posebno se zahvalila Marti Grgurić na pozivu da se Središnji odbor održi u Gospiću.

- Marta, ovdje imaš zaista čvrstvu potporu. Znamo svi našega Dadu, i način na koji nas je danas primio, uputio nam je poruke potpore, pohvale i poruke za naš budući rad. Ugodno sam iznenađena što uz našeg Dadu imamo još jednog muškog kolegu. Ono što bih htjela posebno naglasiti, gdje god sam bila, u kojem god gradu ili županiji primjetila sam da je Zajednica žena podržana od svojih županijskih predsjednika. Unazad nekoliko godina sve se više osjeća zajedništvo zajednice kao jedno nerazdvojno tijelo cijele stranke i jedno veliko poštovanje. Danas sam se ovdje ugodno iznenadila kolegicama koje su došle iz Slavonije, Istre…To putovanje možda je neki puta teret i obaveza, ali vjerujem da će biti radost. I za kraj, meni je srce puno što sam danas s vama u ovoj opjevanoj Ličko-senjskoj županiji.

Hvala Zajednici žena

Župan i predsjednik ličko-senjskog HDZ-a Milinović zahvalio je Zajednici žena na dosadašnjem radu i svemu što je pridonijela stranci.

- Poštovane dame, kad su mi rekli da će Središnji odbor zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ biti u Gospiću, nisam dvojio da ću biti vaš domaćin. Zahvaljujem se vama, i svim ženama iz HDZ-a za sve ono što ste dale za Hrvatsku. Ovdje sam na dolasku sreo par svojih dragih prijateljica, prisjetili smo se dana kada smo jednako tako uspješno plovili političkom scenom RH, ne dajući da nam itko okrnji ugled HDZ-a, stranke zaslužne za stvaranje Hrvatske.

Photo: www.lika-online.com