Vijesti
16. 9. 2019.

Osnaženi i modernizirani sisački HDZ: Dosta je neznalačke vlasti SDP-a & govora mržnje netrpeljive Ikić Baniček!

(PHOTO) Sisački HDZ organizirao je veliko druženje u prirodi za članove i simpatizere u znak zahvale za predani angažman i premoćne pobjede na mjesnim i europskim izborima u Gradu svetog Kvirina - u kojem je trenutačno na vlasti SDP.

Trijumf u Sisku: HDZ & Ivan Celjak - 70 vijećnika! SDP & Kristina Ikić Baniček - 30!

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a mag. iur. Ivan Celjak tom je prilikom istaknuo da su Sisčanke i Siščani prepoznali kvalitetne kadrove i programe koje naša stranka nudi na lokalnoj razini te nedvojbena ekonomska postignuća naše Vlade.

Zaustaviti govor mržnje & trend sukoba

Oštro se pak osvrnuo na nepromišljene, neznalačke i netransparentne poteze aktualne sisačke vlasti, od golemih kreditnih zaduživanja do lošeg stanja u gradskim ustanovama i trgovačkim društvima:

- Bez ikakve zadrške iznosimo svoje ambicije: HDZ će na lokalnim izborima preuzeti odgovornost za Grad, zaustaviti trend podjela i sukoba među Siščanima te u prošlost poslati nedemokratičnost, govor mržnje i netrpeljivost SDP-a i gradonačelnice Kristine Ikić Baniček. Prije toga, naravno, ozbiljno se pripremamo i za pobjedu na predsjedničkim izborima, na kojima će gospođa Kolinda Grabar-Kitarović obraniti mandat, a potom i na parlamentarnim!

Novi, mladi članovi & Program razvoja Grada Siska

Iznio je stoga i planove za nadolazeće razdoblje: obilazak terena i još jača suradnja s članovima po temeljnim ograncima naše stranke, formiranje gradskoga izbornog stožera, pripreme za sjednicu Gradskog vijeća, dovršetak cjelovitog i sveobuhvatnog Programa razvoja Grada Siska na kojem detaljno radi njegov tim…

Za listopad je pak Celjak, koji je i zamjenik sisačko-moslavačkog župana, najavio veliku, 30. obljetnicu osnutka HDZ-a u Gradu Sisku:

- Jedva čekamo nove izborne izazove! Izrazito raduje što nam pristupaju mnogi mladi, koji su se priključili našem timu jer imaju i ambiciju i snagu da se napokon stvari pokrenu na dobro u našem gradu.

Žinić: Uopće ne sumnjam u trijumf!

Na druženju se obratio i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je izrazio zadovoljstvo radom sisačke Gradske organizacije naše stranke, s ciljem pobjede na lokalnim izborima 2021. godine:

- A prije toga, kako je i kolega Celjak najavio, predsjednica Republike obranit će svoj mandat, a HDZ većinu u Hrvatskom saboru. Uz vaš predani angažman, uopće ne sumnjam u trijumf!

Hrabro & zajedno u nove pobjede!

Gradska organizacija HDZ-a Siska još jednom je pokazala da ima najbrojnije članstvo u županiji, da poštuje i uvažava rad ljudi po temeljnim ograncima, ali i da još ima prostora za još bolje stranačko djelovanje na dobrobit Siščanki i Siščana.

Spremni za sve izazove koji su pred nama, hrabro i osnaženi zajedništvom idemo dalje u nove pobjede! - jednodušni je zaključak svih okupljenih s velikog druženja.

SNAGA ZAJEDNIŠTVA & PREDANI RAD: 500-tinjak članica i članova HDZ-a na druženju u Sisku!

A A A