Vijesti
27. 9. 2019.

SDP preko svog satelita GONG-a kukavički opstruira Hrvatsku i pokušava srušiti njen ugled!

Naša zastupnica Sunčana Glavak, iznoseći u Hrvatskom saboru stajalište u ime Kluba HDZ-a, oštro je osudila orkestrirane, maliciozne prozivke SDP-a i GONG-a - kojima pokušavaju spriječiti da Dubravka Šuica postane potpredsjednica Europske komisije.

Kukavičko podrivanje Hrvatske

Istaknula je da se radi o opasnim namjerama SDP-a i GONG-a, kojima žele nanijeti političku štetu ugledu Hrvatske:

- Kao najmlađa članica EU-a, RH ima prigodu dobiti potpredsjednicu EK-a, što je veliko priznanje za cijelu Hrvatsku. Ali umjesto potpore jačanju pozicije naše zemlje među najutjecajnijim državama koje kreiraju europske politike, SDP i GONG opstruiraju Hrvatsku i pokušavaju srušiti njen ugled. SDP očito ne želi da budemo utjecajni u Europi - a što je onda to nego opstrukcija Hrvatske!?!

A Mimica i Milanović?!

Naglasila je da su SDP i GONG licemjerni jer, primjerice, nisu tražili objavu imovinske kartice bivšeg povjerenika EK-a Nevena Mimice, kao što ni danas od svoga predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića ne traže da objavi za koga je i u čijem interesu radio kao tzv. konzultant:

- Ne zaboravimo ni to da je na čelu GONG-a sve donedavno bio sadašnji izvršni tajnik SDP-a Dragan Zelić. To što rade - sramota je!

„Suzdržani“ SDP-ovci

Podsjetila je da su SDP-ovi zastupnici na saslušanju Dubravke Šuice na saborskom Odboru za europsku politiku postavljali ista pitanja koja sada postavlja GONG:

- I dobili su jasne odgovore, tako da nisu glasovali protiv njezinog imenovanja, već su bili suzdržani. A sada? Sada preko svojih satelita kukavički podrivaju, čine ono što su se bojali učiniti sami! Žele Hrvatsku svesti na zemlju treće lige.

A A A