Vijesti
2. 10. 2019.

Sigurni smo u novih pet godina naše predsjednice!

Milijan Brkić & Branko Bačić, Oleg Butković & Ivan Penava, Darko Horvat & Ivan Anušić uglas poručuju: Svejedno je tko će ući u drugi krug - naša kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović u svakom slučaju pobjeđuje! Hrvatski ljudi prepoznaju njezina postignuća - njezinu volju, sposobnost i odgovornost da odradi još jedan mandat!

Milijan Brkić (zamjenik predsjednika HDZ-a)

Ne trebate se bojati za HDZ-ov stroj - animirat ćemo i članove stranke i birače kao i na prošlim predsjedničkim izborima. Kolinda Grabar-Kitarović pobjeđuje! Bit ću aktivan u kampanji, svugdje, u cijelom svijetu.

Oleg Butković (potpredsjednik HDZ-a)

Predsjednica je objavila kandidaturu baš kada je to trebala. Stranka se dobro pripremila za izbore, kao i prije pet godina, pa za Kolindu Grabar-Kitarović nijedan protukandidat ne predstavlja opasnost! https://www.hdz.hr/article/1146/uz-predsjednicu-ce-stati-vecina-hrvatskog-naroda-i-ona-ce-pobijediti-

Darko Horvat (potpredsjednik HDZ-a)

Predsjednica ima punu potporu HDZ-a - sigurni smo u novih pet godina! (Pret)kampanja se zahuktava, finišira se njezin izborni program, za koji tjedan bit će i objavljen.

Branko Bačić (predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a)

Sve relevantne ankete pokazuju da predsjednica ima najveću podršku među građanima i da je HDZ daleko najjača stranka. U sinergiji njezinih dosadašnjih postignuća i snage naše stranke čvrsto sam uvjeren u novi trijumf. Protukandidat u 2. krugu? Nije važno Milanović ili Škoro ili netko treći - predsjednica će u svakom slučaju pobijediti.

U njezinom današnjem nastupu prepoznao sam entuzijazam, želju, volju, sposobnost i odgovornost da odradi još jedan uspješni mandat. Nedvojbena su njezina postignuća u pitanjima koja i spadaju pod ustavne ovlasti predsjednice RH: međunarodna politika, sigurnost države, Hrvatska vojska… Građani prepoznaju tko su odgovorni političari koji vode Hrvatsku u pravom smjeru, a koji to nisu.

PREDSJEDNICA. Zato što vjerujem u Hrvatsku!

Ivan Penava (vukovarski gradonačelnik)

Podržavam predsjednicu - o tome nikad nije bilo nikakve dileme! S obzirom na sve njezine uspjehe u zadnjih pet godina, uvjeren sam da većina građana dijeli moje stajalište.

S Kolindom Grabar-Kitarović sam bio u iznimno dobrim odnosima i prije nego što je postala predsjednica RH. Uostalom, upravo je u Vukovaru prije pet godina objavljeno da će biti kandidatkinja naše stranke.

Ivan Anušić (član Predsjedništva HDZ-a & voditelj Izbornog stožera)

Kandidatura je objavljena točno na vrijeme. Sve je spremno za kampanju, sve ide po planu - onako kako smo i zamislili. Naš se stožer prvi put sastao još u srpnju, a prošlog smo tjedna obišli jug Hrvatske, održali sastanke sa županijskim organizacijama HDZ-a, dogovorili stožere i na gradskim i općinskim razinama.

Anušić: Ne kasni predsjednica, nego drugi žure jer uvelike zaostaju za njezinim rejtingom, a i nemaju ozbiljnijih obveza!

A A A