Vijesti
9. 11. 2019.

Trajno zahvalni dr. Franji Tuđmanu, vraćamo 30. svibnja - koji je bio oduzet hrvatskom narodu!

U Bjelovaru je svečano obilježena 30. godišnjica osnutka HDZ-a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Plenković: RH nikada nije stajala bolje po pitanju međunarodnog položaja i ekonomskih postignuća! Jandroković: Milanović nas optužuje za nečasne radnje, a taji tko su mu bili poslovni partneri! Normalno, i on i SDP ostat će - oporba!

Donosimo ključne poruke predsjednika HDZ-a i Vlade RH Andreja Plenkovića & glavnog tajnika HDZ-a i predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića s proslave 30. rođendana BBŽ organizacije naše stranke u Domu kulture u Bjelovaru.

PLENKOVIĆ: Naša je Vlada učinila znatne pozitivne pomake u životnom standardu građana!

HDZ je ispunio najvažnije zadaće u modernoj hrvatskoj povijesti! Načela i državnička mudrost dr. Franje Tuđmana snaga su koja nas okuplja. Zajedništvo iseljene i domovinske Hrvatske & poruka pomirbe nakon velebnih vojnih pobjeda temelji su koje je postavio upravo naš prvi predsjednik. I današnji HDZ ustraje na njima!

Trajno zahvalni dr. Tuđmanu, zato i vraćamo 30. svibnja - koji je bio oduzet hrvatskom narodu! To je istinski Dan državnosti, dan koji hrvatski narod osjeća kao početak demokracije, dan okupljanja i dan poštovanja prema našoj povijesti. Sve to HDZ vraća idućeg tjedna u Saboru!

HDZ ima odgovore na izazove hrvatskog društva

A danas? Naša stranka ima sve odgovore na izazove hrvatskog društva, a naša je Vlada u svom mandatu učinila znatne pozitivne pomake u životnom standardu građana. Hrvatska nikada nije stajala bolje po pitanju gospodarskog rasta, javnih financija, socijalne i društvene uključenosti te po međunarodnom položaju i ugledu!

Svjedoci smo koliko je njih raznih boja i zastava protiv HDZ-a i tko nas sve napada. No sve su to difamacijske kampanje bez sadržaja. I zato vas pozivam na srce, na razum, na zajedništvo ZA još jednu pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović!

JANDROKOVIĆ: „Antikorupcijska koalicija“ trebala bi se zvati "Korupcijska antikoalicija"!

Naša je stranka donijela demokraciju u hrvatsko društvo, vodili smo zemlju u borbi za slobodu i ostvarili pobjedu pod vodstvom najvećega hrvatskog političara ikada - našeg utemeljitelja dr. Franje Tuđmana! HDZ je odigrao sve važne utakmice u suvremenoj hrvatskoj povijesti i naše veliko djelo u ovih 30 godina ne može biti zasjenjeno! I nećemo dopustiti da nas politički patuljci napadaju!

Pred nama su predsjednički izbori. Iza Zorana Milanovića stoji tzv. Antikorupcijska koalicija. Bilo bi bolje da se zove "Korupcijska antikoalicija"! Predsjednik jedne stranke provaljuje u automobile i krade kasetofone - vrlo moralno i normalno. Predsjednik SDP-a protuzakonito ostvaruje materijalnu dobit od 263.000 kuna i pravi se nedužan. Normalno je i da predsjednica GLAS-a ne prijavi svoju kuću, garažu i honorare koje si je nezakonito isplaćivala dok je bila ministrica. To je normalno za njih!

Ako netko želi biti predsjednik, neka kaže tko je plaćao njegove usluge!

Milanović nas optužuje za nečasne radnje, a taji tko su mu bili poslovni partneri dok je imao privatni biznis. Ako netko želi biti predsjednik države, neka kaže čime se bavio i tko su ti ljudi koji su plaćali njegove usluge! Nije normalno da si predsjednički kandidat SDP-a, kao vlasnik tvrtke sa solidnim prihodima, isplaćuje minimalac i tako zakida državu za porez koje bi normalan poduzetnik trebao plaćati.

No takav čovjek neće postati predsjednik RH! To će ponovno biti Kolinda Grabar-Kitarović! Predsjednica Republike Hrvatske bit će i ostati naša Kolinda! Nećemo dopustiti povratak na staro, a oni će - normalno - ostati oporba!

A A A