Vijesti
23. 11. 2019.

PREDSJEDNIK ZA PREDSJEDNICU! „Za razliku od konkurenata, naša kandidatkinja ima i postignuća i iskustvo i program!“

Dok je naša kandidatkinja na ZG Cvjetnom trgu obilazila štand za prikupljanje potpisa i razgovarala s građanima, potporu joj je za novi mandat na Pantovčaku svojim potpisom dao i Andrej Plenković - zajedno s brojnim ministrima i članovima vodstva HDZ-a.

Sigurni smo da ćemo Kolindu Grabar-Kitarović još 5 godina nazivati našom, hrvatskom predsjednicom! - jednodušna je to poruka s Cvjetnog trga.

Ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH istaknuo je da predsjednica RHima najbolji program i iskustvo & predstavlja, za razliku od konkurenata, ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske:

- Reakcije građana su vrlo pozitivne, odlične. Gospođa Grabar-Kitarović u dobroj je formi, ima najbolji program i iskustvo - za razliku od konkurenata. Na temelju svojih dosadašnjih postignuća, ona predstavlja i ozbiljan i pouzdan smjer budućnosti Hrvatske.

Sjajna atmosfera i u Zadru i u Zagrebu

Drago mi je da je predsjednica već jučer, prvog dana, prikupila potrebnih 10.000 potpisa. I sami ste vidjeli sjajnu atmosferu tijekom njezina posjeta Zadru. To se nastavilo i ovdje, u središtu Zagreba - zaključio je predsjednik HDZ-a i Vlade.

Nakon potpisivanja, Andrej Plenković je s predsjednicom Republike, sadašnjom i budućom, te suradnicima sjeo na kavu na Cvjetnom trgu.

A A A