Vijesti
4. 12. 2019.

Bernardiću, kako Vam ne smeta to što Milanović odbija otkriti s kim je poslovao i ostvario višemilijunsku dobit?!

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić danas je u Hrvatskom saboru oštro odbacio Bernardićeva podmetanja, poručivši mu da napadajući druge pokušava prikriti vlastite grijehe & Milanovićeve muljaže.

Kako to da Vam ne smeta činjenica da Vaš predsjednički kandidat Zoran Milanović javnosti ne želi otkriti s kim je poslovno „surađivao“ zadnje tri godine, koje im je „usluge“ pružao i tako ostvario višemilijunsku dobit! A istodobno je sebi, izrugujući se poreznim obveznicima, isplaćivao minimalnu plaću?! Dok ne počistite pred svojim pragom, nemate pravo optuživati druge! - poručio je Bačić predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću.

Prljava trgovina na SDP-ov način

Upitao je potom sve članove SDP-ove „Korupcijske antikoalicije“ kako im ne smeta to da Bernardić protuzakonito dobije dar privatne tvrtke od 260.000 kuna i na to ne plati porez, a sporno im je sve što drugi rade.

- Nije dobra politika kada jednim naočalama promatrate druge, a drugim naočalama ono što se događa u SDP-u. G. Bernardiću, bez traga su nestale Vaše izjave da su u politici nužne odgovornost prema biračkom tijelu i transparentnost. Kako Vam jučer nije bilo gadljivo koruptivno podržavanje proračuna u Primorsko-goranskoj županiji, gdje je oporbena vijećnica Živog zida u 2. glasovanju podržala proračun koji je predložio župan Zlatko Komadina?!

Hoće li Bernardić izbaciti Komadinu?

Na kraju, Bačić mu je predložio da u skladu s „transparentnosti SDP-a“ hitno sazove sjednicu stranačkog Predsjedništva i izbaci Komadinu zbog te prljave trgovine.

A A A