Vijesti
9. 12. 2019.

Škoro, Milanović & Grmoja ruku pod ruku! Smeta im što smo vratili 30. svibnja i uveli Velered Franje Tuđmana!

Glas za Škoru je glas za Milanovića, glas za Škoru je glas za SDP! Svi oni drugi koji dijele vrijednosti Tuđmanova HDZ-a, koji osjećaju Hrvatsku, dobro znaju da je Kolinda Grabar-Kitarović prava, jedina, istinska kandidatkinja! Glas za hrvatsku predsjednicu je glas za HDZ! - poručio je Andrej Plenković.

Tvrde da smo „izdali Tuđmana“? Valjda misle na to da je ova Vlada vratila Dan državnosti 30. svibnja i uvela Velered Franje Tuđmana!?! - nastavio je predsjednik HDZ-a i Vlade RH:

- Možda misle i na zakon kojim smo ispravili nepravde spram hrvatskih branitelja, na jačanje HV-a i policije, na gospodarski napredak, na nikad snažniji međunarodni položaj. HDZ koji danas vodimo upravo je onakav kakvog ga je htio predsjednik Tuđman. Ponavljam: Glas za Škoru je glas za Milanovića i SDP! HDZ-ovcima ne trebaju ni Škoro, ni Bulj, ni Grmoja, ni Petrov, ni čitava ta bulumenta. HDZ-ovci i većina hrvatskih ljudi dat će glas za Kolindu Grabar-Kitarović!

Dr. Tuđman - vizionar čija nas mudrost i hrabrost i danas obvezuju! Ponosni smo i sretni što smo imali takvog državnika!

Parodija „Večernje škole“ & Onaj Koji Hvata Krivine

Vidim da me se Škoro jako „primio“, kao što sam interesantan i zlonamjernim, bezidejnim vođama Mosta. Škorin zadnji nastup izgledao je kao neka parodija na Večernju školu, s tim da je ona bila zabavna. Škoro puno bolje pjeva nego što govori - zaključio je Plenković „dionicu“ o kandidatu Mosta i Velimira Bujanca te se, normalno, osvrnuo i na SDP-ova Bijesnog Luzera:

- Milanović? 90-ih smo ga u Ministarstvu vanjskih poslova zvali „onaj koji hvata krivine“. Bila mu je to „odlika“ i tada i sada. U ovu je kampanju ušao i s lošim karakterom i s lažima i s nikakvim rezultatima kao premijer, a bez programa.

UMJESTO TUĐMANOVIM, ŠKORO KRENUO GUBITNIČKIM PUTEM MOSTA & BUJANCA

Uoči izjave predsjednika Plenkovića, naša se stranka oglasila i komentarom za Hinu o nebulozama koje Bujanec diktira Škori:

„Nakon današnjeg ponavljanja i kopiranja promašenih Milanovićevih teza, samoprozvanog suverenista Miroslava Škoru podsjećamo da je jedini pravi, istinski hrvatski suverenist dr. Franjo Tuđman. On je tu zadaću ispunio tada kad je trebalo -  za razliku od Škore i sličnih koji o tome danas, 30 godina kasnije, tek pričaju i pokušavaju ušićariti jeftine političke bodove.

Kad mu je to odgovaralo, Škoro je bio u HDZ-u, a sada je umjesto politike Franje Tuđmana odabrao ići gubitničkim putem svog mentora Velimira Bujanca i MOST-a“.

UMJESTO TUĐMANOVIM, ŠKORO KRENUO GUBITNIČKIM PUTEM MOSTA & BUJANCA

Uoči izjave predsjednika Plenkovića, naša se stranka oglasila i komentarom za Hinu o nebulozama koje Bujanec diktira Škori:

Kopiranje promašenih Milanovićevih teza

Nakon današnjeg ponavljanja i kopiranja promašenih Milanovićevih teza, samoprozvanog suverenista Miroslava Škoru podsjećamo da je jedini pravi, istinski hrvatski suverenist dr. Franjo Tuđman. On je tu zadaću ispunio tada kad je trebalo -  za razliku od Škore i sličnih koji o tome danas, 30 godina kasnije, tek pričaju i pokušavaju ušićariti jeftine političke bodove.

Kad mu je to odgovaralo, Škoro je bio u HDZ-u, a sada je umjesto politike Franje Tuđmana odabrao ići gubitničkim putem svog mentora Velimira Bujanca i MOST-a.

MILANOVIĆ & GRBIN NISU DOSTOJNI TUĐMANU NI CIPELE OBRISATI!

Normalno, na našem FB-u žestoko smo uzvratili i Velikom Muljatoru, slučajnom SDP-ovu premijeru koji će, nipošto slučajno, izgubiti i 7. izbore zaredom:

Milanović može samo sanjati naše uspjehe

Iskompleksiranom Milanoviću bilo bi bolje da napokon otkrije od kojih je klijenata zaradio milijune i koje im je točno “usluge” pružao u prošle 3 godine izvan politike umjesto da opet pokušava liječiti luzerske frustracije iznoseći neistine o Andreju Plenkoviću.

Nesposobni i društveno neprilagođeni Milanović mogao je kao slučajni premijer samo sanjati dobre ekonomske rezultate i međunarodne uspjehe koje postiže naša Vlada, pa mu ne preostaje ništa drugo nego ljubomorno podvaljivati predsjedniku HDZ-a.

Velered Franje Tuđmana

Najbolji odgovor na novu laž - da „Plenković nikad nije imao dobro mišljenje o dr. Tuđmanu“ - jest činjenica da je na prijedlog upravo ove Vlade i ovog HDZ-a nedavno uveden, na veliku tugu SDP-a, Velered Predsjednika RH Franje Tuđmana. A čemu je u Saboru najžešći protivnik bio upravo Milanovićev trbuhozborac Peđa Grbin, koji je najvećeg državnika u hrvatskoj povijesti optužio za ratne zločine!

Na sreću, Hrvati su svjesni da Grbin & Milanović nisu dostojni dr. Tuđmanu ni cipele obrisati.

Zamislite da nam zemlju u svijetu predstavlja bijesni Milanović - koji tvrdi da u Koloni sjećanja nije mjesto pristojnim ljudima!

A A A