Vijesti
15. 1. 2020.

Hrvatska je danas bolja nego prije! SDP-u je bilo „normalno“ donositi Lex Perković, rušiti kreditni rejting, zadužiti nas za 70 mlrd. kn!

(VIDEO) Aktualnim prijepodnevom započelo je novo zasjedanje Hrvatskoga sabora. 40 zastupnika prijavilo se za postavljanje pitanja, a članovi naše Vlade - predvođeni Andrejem Plenkovićem - na njih su odgovarali efektno, argumentirano i utemeljeno.

Donosimo ključne naglaske iz odgovora predsjednika Vlade i HDZ-a trojici oporbenih zastupnika – Davoru Bernardiću, Siniši Glavaševiću i Gordanu Marasu:

U Hrvatskoj nema i neće biti anarhije!

Bernardiću, izdvajate slučaj u Splitu iz konteksta i kao da iskazujete razumijevanje za anarhiju i pokušaj uzimanja pravde u svoje ruke. U Hrvatskoj anarhije nema, i neće biti! Generalizacija o anarhiji u društvu jednostavno ne stoji jer je po svim međunarodnim statistikama Hrvatska jedna od sigurnijih država članica EU. Umjesto da kao lider opozicije budete ponosni što predsjedamo EU-om i date neki doprinos, vi na rasprave koje se tiču Europe nikada i ne dolazite!

SDP-u je bilo „normalno“ uništavati Hrvatsku

Zastupniče Glavašević, vama je bilo „normalno“ donijeti Lex Perković, srušiti kreditni rejting za dva stupnja, zadužiti Hrvatsku za 70 mlrd. kuna, zalediti mirovine i plaće, uništiti 40.000 radnih mjesta! „Normalno“ vam je da danas uz sebe imati Beljaka - nad čijim se tweetovima svi zgražaju! Hrvatska je danas bolja nego prije, ima zdravi gospodarski rast, veću zaposlenost te jači sigurnosni i obrambeni sustav.

Do kada ćete surađivati s Beljakom?!

Zastupniče Maras, mislim da je ovo jubilarni 20. put da na aktualnom prijepodnevu želite razgovarati o predstavničkom tijelu koje nije Sabor. Imate zagrebačku Gradsku skupštinu pa te teme ondje otvarajte. Ali, na to smo od Vas već naučili. Da pitam: do kada ćete surađivati s Beljakom? Odgovorite, da čujemo to od SDP-a! Pa vaš je glavni partner napisao nešto što nije dostojno onog tko želi biti predstavnik naroda. Još nešto: insinuirate da je „gradonačelnik naredio da se čisti smeće oko moje kuće“?!! Slušajući takvo što, očito se puno toga više mora počistiti oko Vas. Osim što stalno plasirate laži i neistine, Vi doista govorite gluposti! Banalizacija, trivijalizacija, obezvrjeđivanje objektivnih postignuća, čak i međunarodnih… na to ste se sveli Vi i SDP!

A A A