Vijesti
24. 1. 2020.

Iz unutarstranačkih izbora želimo izići još jači, spremni za pobjedu na parlamentarnima izborima!

Nakon Virovitice, Velike Gorice, Bakra, Visokog (Varaždinska županija) & Bjelovara, Klub zastupnika HDZ-a održao je u Slavonskom Brodu još jednu, 6. sjednicu izvan Zagreba - sukladno našim politikama decentralizacije i ravnomjernog regionalnog razvoja svih dijelova Lijepe Naše.

Osim uobičajenih priprema za nastavak saborskog zasjedanja i utvrđivanja sudionika rasprava (do 31. siječnja), teme sjednice - na kojoj su u četvrtak navečer sudjelovali i mnogi ministri iz redova HDZ-a - bili su i skorašnji unutarstranački izbori & aktualna politička situacija.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković:

Želimo provesti izbore demokratski i transparentno, bitno je da iz njih iziđemo još jači, spremni za pobjedu na parlamentarnima izborima! I zato moramo, bez obzira na pojedina različita stajališta, biti skupa. Zajedništvo je snaga HDZ! Kada smo složni, nitko nas ne može pobijediti!

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić:

U petak vodstvo HDZ-a donosi odluku o datumima i postupcima za provedbu unutarstranačkih izbora. Želimo da se održe na visokoj demokratskoj razini, koja će svakako pridonijeti dodatnom snaženju HDZ-a. Svi koji se odluče kandidirati, HDZ će im omogućiti ravnopravnu utakmicu.

S BRODSKO-POSAVSKIM HDZ-om

Prije Kluba, a nakon potpisivanja ugovora o potpori „Đuri Đakoviću“, u Slavonskom Brodu održan je kraći sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a Brodsko-posavske županije u proširenom sastavu - sa svim predsjednicima gradskih i općinskih odbora naše stranke, ali i nacionalnim dužnosnicima s područja BPŽ-a.

Pružili smo ruku Đuri Đakoviću, Brodsko-posavskoj županiji i cijeloj Slavoniji!

Nastavak proizvodnje u Đuri Đakoviću

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković iznio je presjek ekonomskih, sigurnosnih i međunarodnih postignuća naše Vlade, posebno se osvrnuvši na važnost financijske potpore koja je pružena „Đuri Đakoviću“ kako bi ta brodska tvrtka nastavila s proizvodnjom, očuvala radna mjesta i - s novom upravom i strateškim partnerom - dugoročno poslovala na održivi način.

A A A