Vijesti
18. 5. 2020.

Za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici, svi članovi Vlade dali svoje plaće za ožujak, a HDZ uplatio 1,1 mil. kn!

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice, na prijedlog predsjednika stranke Andreja Plenkovića, donijelo je odluku o uplati 1,1 milijun kuna na račun akcije „Zajedno za Zagreb“ namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici. Uplata je izvršena danas - stoji, među ostalim, u priopćenju HDZ-a.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice, na prijedlog predsjednika stranke Andreja Plenkovića, donijelo je odluku o uplati 1,1 milijun kuna na račun akcije „Zajedno za Zagreb“ namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici. Uplata je izvršena danas.

Ujedno, podsjećamo kako su svi članovi Vlade, kao i predsjednik Hrvatskog sabora, uplatili puni iznos svoje plaće za ožujak na račun akcije „Zajedno za Zagreb“, čime su oni, zajedno s HDZ-om, za sanaciju posljedica potresa donirali oko 1,5 milijuna kuna.

Kao što je poznato, Vlada je 24. ožujka 2020. donijela odluku kojom je omogućeno da se putem računa primaju uplate financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici te na taj način podrži akciju „Zajedno za Zagreb“.

A A A