Vijesti
4. 6. 2020.

Dok HDZ nudi kontinuitet zdravog rasta u budućnosti, SDP se sveo na plagiranje vlastite loše prošlosti & „programa“ iz 2011. godine!

(VIDEO) Konferencija „SDP-ova prepisana i neispunjena obećanja iz Plana 21 - 9 godina kasnije!“ na temu „programa“ koji je jučer predstavio tzv. Restart. Darko Horvat: Bilo bi prikladnije da su se nazvali Copy/Paste koalicija! Toliko o Branku Grčiću i njegovoj „viziji“. Josip Aladrović: Naš program je program kontinuiteta gospodarskog rasta, dok „inventivni“ SDP 2020 kopira SDP 2011 te želi vratiti zemlju u daleku i nimalo uspješnu prošlost!

Konferenciju za medije, koja je održana u Središnjici HDZ-a, možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

HORVAT: SDP-ov „program“ - rezime jednog plagijata

SDP se sveo na plagiranje vlastite loše prošlosti i izbornog programa iz 2011. godine. Toliko o Branku Grčiću i SDP-ovim ekonomskim „stručnjacima“ koji prepisuju neke čudne planove te njihovoj „viziji“ hrvatske ekonomije. Njihov je „program“ zapravo rezime jednog plagijata i katastrofe hrvatskog gospodarstva u njihovom mandatu. Bilo bi prikladnije da su se - umjesto „Restart“ - nazvali Copy/Paste koalicija!

Postignuća naše Vlade

HDZ-ov gospodarski program, koji ćemo predstaviti idućeg tjedna, bit će pak program kontinuiteta uspješnih gospodarskih rezultata iz ovog mandata. Za razliku od SDP-a, HDZ piše svoj program!

Iz Bjelovara & Siska: Bernardić je „prespavao“ naša postignuća jer se bavio ili destrukcijom ili lažima ili prepisivanjem SDP-ova programa iz 2011.

Taj „Plan 21“ zadužio je Hrvatsku po rekordno visokim kamatama, a HDZ je drastično smanjio javni dug. Također, „Plan 21“ stvorio je golemi proračunski deficit, a HDZ ga je smanjio tako da više godina zaredom imamo suficit! „Plan 21“ bacio je Hrvatsku u kreditno „smeće“, a HDZ joj je vratio kreditni rejting na investicijsku razinu! I tako dalje.

ALADROVIĆ: Svi znamo „rezultate“ Plana 21!

Naša su djela zalog za budućnost. A SDP-ov „program“? Ne želim se vraćati na kopije, a itekako se sjećamo kakve je rezultate polučio „Plan 21“ - dok je još bila original. Svi znamo kako je to sve loše završilo!

EU fondovi: SDP 9% - HDZ 94%!

Hrvatska je 2015. imala 300.000 nezaposlenih, a danas ih je oko 150.000. Također, ugovorena sredstva iz EU fondova povećali smo s 9 na čak 94 posto! U zadnjih mjesec dana imamo oko 13.000 više zaposlenih. Mirovine su za vrijeme SDP-ove vlade prosječno porasle za samo 4.6 posto, a u vrijeme naše, HDZ-ove Vlade - za 12 posto. Mislim da ti postoci dovoljno govore.

Umjesto da protuzakonito uzima stipendije, Bernardiću bi bilo bolje upisati tečaj kako bi nešto naučio o Europi & EU fondovima!

A A A