Vijesti
10. 6. 2020.

General Krstičević: Moj dobri prijatelj Plenković bit će premijer i iduće četiri godine!

Predsjednik Vlade i HDZ-a još će puno toga dobrog napraviti za Domovinu. Na nadolazećim izborima ima moju apsolutnu potporu! Izvrsno smo surađivali, puno je pomogao na području obrane i sigurnosti & u razvoju i modernizaciji Hrvatske vojske. Zahvaljujući njemu, HV je danas daleko jači nego što je to bila 2015. godine! - poručio je za Večernji list Damir Krstičević, demantirajući podvale nekih medija o „burnom razlazu s Plenkovićem“.

Plenković ima moju apsolutnu potporu!

Bivši potpredsnik Vlade RH i ministar obrane Krstičević za Večernji list najodlučnije je zanijekao bilo kakav sukob s predsjednikom Vlade i HDZ-a.

- Andrej Plenković moj je dobar prijatelj, izvrsno smo surađivali dok sam bio potpredsjednik Vlade i ministar obrane. U potpunosti je ispunio sva moja očekivanja. Puno mi je pomogao na području obrane i sigurnosti, odnosno u razvoju i modernizaciji Hrvatske vojske. Zahvaljujući njemu naša je vojska danas daleko jača nego što je to bila 2015. godine! - naglasio je Krstičević, dodajući da premijer ima njegovu apsolutnu potporu na predstojećim parlamentarnim izborima.

Pravi smjer države & zaštita nacionalnih interesa

Izrazio je uvjerenje da će predsjednik Plenković i nakon izbora biti na čelu hrvatske Vlade:

- Dosadašnjim radom dokazao je da vodi državu u pravom smjeru štiteći hrvatske nacionalne interese. Njegove ljudske vrijednosti, vrline i intelektualne sposobnosti jamstvo su da će znati odgovoriti na sve izazove koji su pred nama. Čvrsto sam uvjeren da će još puno toga dobroga napraviti za Domovinu.

A A A