Vijesti
17. 6. 2020.

Nevjerojatno! Škoro tvrdi da smo trebali dopustiti da 600.000 hrvatskih radnika ostane bez posla & plaće!

(VIDEO) Gordan Jandroković VS. Miroslav Škoro (Večernji list TV): Ne mogu vjerovati, g. Škoro, da nas napadate zato što smo, kako kažete, „spržili“ 40 milijardi kuna za gospodarske mjere i očuvanje radnih mjesta! Ne mogu vjerovati ni to da tvrdite da smo tijekom epidemije trebali primijeniti „švedski model“! Zar smo trebali dopustiti da se zaraze i umru tisuće sugrađana?! Ne, mi smo snažno udarili na virus i zaštitili živote i zdravlje hrvatskih ljudi!

G. Škoro, predstavljate se kao desničar, a pomogli ste Milanoviću da postane predsjednik! Govorite o iseljavanju, a sami ste '89. napustili Hrvatsku! Tvrdite da je politika zabava, a vodili biste zemlju! - poručio je još Gordan Jandroković na sučeljavanju s Miroslavom Škorom (Večernji list TV).

Debatu možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke glavnog tajnika HDZ-a i nositelja naše liste u II. izbornoj jedinici.

O SKANDALOZNIM ŠKORINIM TVRDNJAMA

Ne mogu vjerovati, g. Škoro, da nas napadate zato što smo, kako kažete, „spržili“ 40 milijardi kuna za gospodarske mjere i očuvanje radnih mjesta! Zar smo trebali dopustiti da 600.000 hrvatskih radnika ostane bez posla i plaće?! Ne mogu vjerovati ni to da tvrdite da smo tijekom epidemije trebali primijeniti „švedski model“! Zar smo trebali dopustiti da se zaraze i umru tisuće sugrađana?! Ne, mi smo snažno udarili na virus i zaštitili živote i zdravlje hrvatskih ljudi! Vođenje države je ozbiljan posao, a ne kako Vi tvrdite - zabava.

O OBITELJSKOM POLITIČKOM GOSPODARSTVU - OPG ŠKORO

Optužujete HDZ za nepotizam?!? Pa nisam ja svoju sestru stavio na čelo izborne liste! Nikada mi ne bi palo na pamet staviti svoju ženu ili sestru na listu! Moguće je da je gospođa kvalitetna, ali uvijek bih vodio računa da se ne šalje kriva poruku. Ovakvo što nikad nikome ne bih preporučio.

O ŠKORINOJ KOBASIČARSKOJ KOALICIJI

Kako ćete obraniti to da na svojim listama imate ljude u svjetonazorskom rasponu od Lazara Grujića do Zekanovića i Hasanbegovića. Na njima imate vrlo šaroliku lepezu bivših SDP-ovaca. Na našim su pak listama, osim nekoliko istaknutih pojedinaca, sami HDZ-ovci, dok se Vaša predizborna koalicija sastoji od 6 (šest!) stranaka od, ponavljam, Grujića do Zekanovića. Baš me zanima kako će se oni slagati i kakva bi to sutra bila Vlada.

O ŠKORINU PARTNERSTVU S LJEVICOM

Da ste u 2. krugu predsjedničkih izbora pozvali „glasujte za Kolindu“, ona bi pobijedila, a ne bismo danas imali predstavnika ljevice na Pantovčaku. To je dokaz kako biste sutra bili spremni podržati i Bernardića. Volim Vas kao pjevača, ali niste dobar političar. Napucavate se i ne nudite argumente, banalizirate, od svega radite šalu. G. Škoro, volite se šaliti, a šalit ćete se i nakon izbora kao oporbeni političar! Predstavljate se kao desničar, a pomogli ste Milanoviću da postane predsjednik! Žalite se na iseljavanje, a sami ste 1989. napustili Hrvatsku!

O POBJEDI U II. IZBORNOJ JEDINICI

U II. izbornu jedinicu idem jer mi je prirodna - za razliku od g. Škore. Pola života sam proveo u Bjelovaru, dva puta sam se već natjecao u ovoj jedinici i oba puta smo - pobijedili! Vjerujem da će tako biti i treći put. Što se tiče naših kandidacijskih lista, prostiremo se od centra pa sve do desnog. Mi smo narodnjačka, državotvorna, demokršćanska stranka i naši kandidati objedinjuju sve te odrednice koje sačinjavaju HDZ.

O VELIKOJ KOALICIJI

Ne dolazi u obzir. Ni pod kojim uvjetima do nje neće doći!

A A A