Vijesti
7. 7. 2020.

Zahvala Zdravke Bušić - Čestitka Dragana Čovića

„Hrvatice i Hrvati u BiH i diljem svijeta, ovo je zajednička pobjeda! Svojim ste glasom omogućili da naša lista osvoji sva 3 mandata!“ - poručila je nositeljica liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu. „Poštovani g. Plenkoviću, dragi Andrej, uvjeren sam da ćete u potpunosti opravdati zadobiveno povjerenje te da ćemo nastaviti uspješnu suradnju ZA europsku budućnost BiH i ravnopravnost hrvatskog naroda - istaknuo je pak predsjednik HDZ-a BiH.

BUŠIĆ ZAHVALILA HRVATIMA IZ BiH & CIJELOG SVIJETA

Drage Hrvatice i Hrvati, hrvatski državljani u Bosni i Hercegovini i diljem svijeta, poštovani birači,

u ime Hrvatske demokratske zajednice i u svoje osobno ime zahvaljujem vam što ste u velikom broju iskoristili svoje ustavno pravo i izišli na izbore za Hrvatski sabor. Posebno zahvaljujem vama koji ste svoj glas dali listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu.

Jedan je hrvatski narod!

Svojim glasom omogućili ste da naša lista osvoji sva tri mandata i time pridonijeli uvjerljivoj pobjedi HDZ-a na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem. HDZ-u ste time dali prigodu da našu zajedničku Domovinu vodi i dalje sigurnim smjerom ka boljitku. Vaša nas potpora obvezuje na još snažniji angažman na svemu što će nas dodatno povezati, kao jedan narod koji živi diljem svijeta.

Posebnu zahvalu upućujem članstvu i simpatizerima u BiH i svijetu, kao i brojnim volonterima i svima koji su pridonijeli pobjedi HDZ-a.

Vaša Zdravka Bušić, potpredsjednica HDZ-a i nositeljica liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu

ČOVIĆ UPUTIO ČESTITKU PLENKOVIĆU

Poštovani gospodine Plenkoviću, dragi Andrej,

U ime sestrinske Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine te u ime Hrvatskog narodnog sabora BiH i svoje osobno ime želim Vam uputiti najiskrenije čestitke povodom uspjeha koji je Hrvatska demokratska zajednica, s Vama na čelu, ostvarila na parlamentarnim izborima.

Iznova potvrđujući neospornu snagu stožerne stranke hrvatskog naroda, uvjeren sam da ćete u potpunosti opravdati zadobiveno povjerenje, i dalje snažno predvodeći sigurnu i prosperitetnu europsku Republiku Hrvatsku na njezinom putu istaknutog razvoja.

ZA europsku BiH & ravnopravnost Hrvata

Temeljem dosadašnje uspješne suradnje, uvjeren sam u naš zajednički rad na budućnosti europskih vrijednosti Bosne i Hercegovine i hrvatskog naroda kao jednakopravnog konstitutivnog naroda, istodobno jačajući prijateljske odnose BiH i RH te radeći na unaprjeđenju razvoja regije Zapadnog Balkana.

U predstojećem radu Vam želim mnogo uspjeha.

S izrazima osobitog poštovanja,

Dr. sc. Dragan Čović

A A A