Vijesti
9. 2. 2021.

Doc. dr. sc. Vice Mihanović - naš kandidat za gradonačelnika Splita!

Mihanović: Bit ću krajnje iskren. Ako tražite "šoumena", nemojte glasovati za mene. Ako želite ideologa koji će baviti II. svjetskim ratom, ne računajte na mene. Bit ću gradonačelnik koji živi za Split, a ne od Splita, obični Vice, čija će vam vrata uvijek biti otvorena, koji će prije doći vama nego vi meni. HDZ Split: Upravo iskustvo i poznavanje problema koji muče Splićanke i Splićane te sposobnost da te probleme u najkraćem mogućem roku riješi i izdvajaju doc. dr. sc. Mihanovića od ostalih kandidata.

Nakon što ga je Gradski odbor HDZ-a Grada Splita izabrao za našega gradonačelničkog kandidata, Vice Mihanović oglasio se na svojem Facebook profilu. Poručio je da nikada neće pristati na podjele između centra i periferije grada, na fetive, vlaje i bodule. „Jer Splićanin se postaje radom i djelima za ovaj grad, a ne samo rođenjem“.

Mihanovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

Split traži konkretan razvojni program s jasnim rokovima

Dragi prijatelji,

nakon odluke Gradskog odbora HDZ-a Splita o mojoj kandidaturi za gradonačelnika, imam potrebu pojasniti razloge zbog kojih sam prihvatio tu kandidaturu.

Uvjeren sam da će predstojeći izbori, više nego ikada do sada, pokazati da Splićanke i Splićani traže konkretan i ostvariv program s jasno zadanim rokovima izvršenja, program koji će biti ne samo prekretnica za razvoj grada, nego će vrlo brzo poboljšati i osobni standard naših sugrađana. O tome ću uskoro detaljno govoriti na predstavljanju programa.

Cijeli život živim svoj voljeni grad!

Split je mediteranski grad koji velikim dijelom živi na ulici. Naše ulice i trgovi su naš dnevni boravak. Onaj kandidat koji najbolje prepozna bilo tog našeg dnevnog boravka, koji bude znao slušati ljude, koji bude uključiv, bit će novi splitski gradonačelnik.

Cijeli svoj život, od školovanja u Osnovnoj školi “Vlado Bagat” na Bačvicama, Srednje građevinske na Spinutu, odrastanja, sazrijevanja i studiranja na Pomorskom fakultetu, živio sam ovaj grad.

Živio sam i njegov pazar kad sam sa 17 godina prodavao cvijeće da zaradim za džeparac. Živio sam ga i kad sam u Renaultu 4, u svojim poduzetničkim počecima, razvozio zemlju za cvijeće, a živim ga i danas kad svakodnevno pokušavam pomoći svojim sugrađanima na Mejašima.

Bogato iskustvo želim usmjeriti za dobrobit svih nas

Radeći više od dvadeset godina u Lučkoj upravi, podizanjem privatne tvrtke koju sam od nule pokrenuo sa suprugom te vođenjem gradskog kotara zadnjih šest godina stekao sam golemo životno i poslovno iskustvo koje sada želim usmjeriti za dobrobit svih nas.

Svatko na papiru može složiti privlačan program i slatkorječivo obećavati brda i doline, ali samo onda kad osjetite stvarne probleme koji muče vaše prijatelje i susjede i kad znate da neki od njih nemaju riješene osnovne komunalne standarde poput vodovoda i kanalizacije, možete se ozbiljno uhvatiti ovog izazova.

Nikada neću pristati na podjele između centra i periferije grada, na fetive, vlaje i bodule, a isto tako uvijek ću dignuti glas protiv toga da se manje vrijednima ocjenjuju oni naši sugrađani koji, za razliku od mene, nisu rođeni Splićani. Splićanin se postaje radom i djelima za ovaj grad, a ne samo rođenjem.

Gradonačelnik čija će vrata uvijek biti otvorena

I na kraju, bit ću krajnje iskren. Ako tražite "šoumena", nemojte glasovati za mene. Ako tražite trgovca ili računovođu, birajte druge. Ako želite ideologa koji će baviti Drugim svjetskim ratom i voditi nacionalnu politiku, ne računajte na mene.

Bit ću gradonačelnik koji živi za Split, a ne od Splita, obični Vice, gradonačelnik čija će vam vrata uvijek biti otvorena, gradonačelnik koji će prije doći vama nego vi meni.

HDZ SPLIT: Pridružite se pozitivnoj kampanji koju ćemo voditi!

Drage prijateljice i prijatelji, doc. dr. sc. Vice Mihanović posjeduje sve kvalitete potrebne za čelnu osobu našeg grada - iznimno poduzetničko iskustvo, dokazani rad u pomorskoj struci & višegodišnje uspješno vođenje Gradskog kotara Mejaši. Upravo ga to iskustvo i poznavanje problema koji muče Splićanke i Splićane te sposobnost da te probleme u najkraćem mogućem roku riješi i izdvajaju od ostalih kandidata.

Vicin tim prepoznaje probleme i potrebe Splićana

Mihanović je na unutarstranačkim izborima, na kojima je postao novi predsjednik Gradske organizacije HDZ-a, okupio tim iskusnih ljudi s terena, koji su također detaljno upoznati s problemima i potrebama svojih sugrađana.

Pozivamo sve Splićanke i Splićane da podrže našeg kandidata te da se pridruže pozitivnoj kampanji koju ćemo voditi!

A A A