Vijesti
17. 4. 2021.

I Andrej Plenković dao potpis za Davora Filipovića te mu još jednom pružio bezrezervnu podršku!

Sjajno ozračje i velika gužva prvog dana prikupljanja potpisa za našeg kandidata za gradonačelnika Zagreba! Predsjednik HDZ-a i Vlade RH, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, zamjenik predsjednika HDZ-a i PPVRH Tomo Medved, ministri, saborski, europski i gradski zastupnici, naši članovi i mnogobrojni simpatizeri… svi su se pridružili našem Davoru na Cvjetnom trgu. „Filipović sigurno ulazi u 2. krug, a u njemu - pobjeđuje!“ - poručio je Plenković.

Sa zadovoljstvom sam dao potpis za našeg Davora te mu još jednom pružio bezrezervnu potporu! U nastupima se pokazao kako najbolji, najpripremljeniji, najkompetentniji kandidat za gradonačelnika - poručio je predsjednik Plenković s Cvjetnog trga:

- A u kampanji će pokazati još više! Na izborima očekujemo veliku podršku Zagrepčana, praktično smo ovdje na Cvjetnom trgu već skupili sve potrebne potpise. Filipović na taj način snažno ulazi u odlučni, ključni dio kampanje. Sigurno je u 2. krugu, nakon čega slijedi - pobjeda!

Mi smo svi ovdje kako bismo zajedno s njim išli prema kvalitetnijem i bolje uređenom Gradu Zagrebu - zaključio je.

Kada smo složni, onda smo - nepobjedivi!

Filipović je izrazio zadovoljstvo potporom najviših državnih i stranačkih dužnosnika te istaknuo da svi znaju rezultat političkih utakmica kada HDZ nastupa snažno i jedinstveno:

- Ovoliko ljudi, ova slika, govori više od tisuću riječi. Kada smo složni, onda smo - nepobjedivi! Kao što smo na parlamentarnim izborima pobijedili u sve četiri zagrebačke izborne jedinice, vjerujem da će mi naši sugrađani ukazati povjerenje i da ću postati gradonačelnik.

Neprihvatljiv je „porez na obnovu“ kojim Tomašević želi dodatno opteretiti Zagrepčane!

Zagreb će u iduće četiri godine biti grad u kojem će najbolji pobjeđivati, a najslabiji biti zaštićeni - podcrtao je.

Uskoro će Zagreb dobiti našeg gradonačelnika!

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Mislav Herman naglasio je da im podrška koju su danas dobili prvenstveno od Zagrepčana, ali i od predsjednika Plenkovića i čitavoga nacionalnog vodstva naše stranke, daje snažan vjetar u leđa:

- Sada smo još sigurniji da ćemo 16. svibnja te u drugom krugu 30. svibnja ostvariti veličanstvenu pobjedu! Uskoro će Zagreb dobiti novog gradonačelnika, a ime mu je Davor Filipović!

Idemo po većinu u Zagrebu! Filipović se odvojio od konkurenata u borbi za 2. krug!

A A A