Vijesti
10. 5. 2021.

U laži su Škorine noge!

Domovinski parking, ne znajući što bi više od panike, nastavlja se blamirati što infantilnim priopćenjima, što već komičnim koprcanjima Miroslava Škore - šampiona adventskih kućica & izbornih poraza. Nakon što su se u ovoj kampanji već propisno osramotili spotom s reperom koji promovira droge te vrijeđa vjernike i Katoličku Crkvu, nakon što su tu vlastitu sramotu dodatno naglasili „kršćanski“ vrijeđajući obitelj našeg Davora Filipovića, sada su se „zacementirali“ s dvije nove nebuloze.

Prva nebuloza: optužili su nas da u „prešutnoj koaliciji“ s Možemo tobože promičemo tzv. rodnu ideologiju.

Davno potrošene podvale

Očito potpuno bezidejni i u gubitničkom očaju, pokušavaju opet strašiti Hrvate s već davno potrošenim podvalama koje su maliciozno vrtjeli prilikom donošenja Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, kada su „najavljivali“ da će se zbog nje „automatski“ morati uvesti nazivi „roditelj 1“ i „roditelj 2“ umjesto „majka“ i „otac“, da će naše kćeri i sinovi postati „ono“, da ćemo u institucijama i kafićima imati „rodno neutralne“ WC-e itd...

I kao što svi znaju, ama ništa od toga nije se dogodilo.

„Turbo Hrvati“ doveli ljevicu na Pantovčak

Osim toga, uistinu je licemjerno da upravo oni koji su pozivom da se poništavaju glasački listići u 2. krugu predsjedničkih izbora omogućili kandidatu udružene ljevice, kojeg prijatelji od milja zovu Lex Perković, da zasjedne na Pantovčak sada glume turbo Hrvate i zaštitnike kršćanskih vrijednosti (reper Zizi!) te da drugima podmeću „koaliciju“ s Možemo/SDP.

Milanović sad hini zajedništvo, a odbio je biti u Koloni sjećanja u Vukovaru! Škoro? Njegova je jedina misija pomagati ljevici!

Škorino priznanje: „Nismo htjeli s HDZ-om“

Druga nebuloza: Škoro je u najnovijem intervjuu kazao da HDZ i Andrej Plenković nikad „nisu htjeli surađivati s njim i DP-om“.

Čini se da je već prilično pogubljeni lider Domovinskog parkinga ili zaboravio ili „zaboravio“ što je sam neki dan za Novi list kategorički ustvrdio: „Nakon parlamentarnih izbora Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije izbora“.

U laži su Škorine noge!

Jedina zadaća - oslabiti Filipovića i HDZ

Kao što mu je na predsjedničkim izborima jedina uloga bila pomoći Milanoviću, tako mu je sada u Zagrebu jedina zadaća pokušati oslabiti Davora Filipovića i HDZ te osigurati da ulaskom dvojice kandidata ljevice u 2. krug Tomašević postane gradonačelnik.

A A A