Vijesti
8. 6. 2021.

Koji licemjeri! Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ!

Opet se potvrdila dobro znana izreka iz doline Neretve - U Grmoji su kratke noge! Osim što politički tajnik Mosta krivca za izborni debakl svoje stranke traži u Andreju Plenkoviću, optužujući ga ni manje ni više nego za to da on stoji iza projekta Možemo 'kako bi sačuvao rejting HDZ-a', Grmoja 'zaboravlja' da je njegov Most u Splitu u koaliciji upravo s Možemo (i SDP-om) sa ciljem da se dvojcu Puljak & Ivošević osigura većina! Očito pokušava skrenuti pozornost javnosti s te činjenice.

Nakon što je Most još jednom u Metkoviću, gradu svog nastanka, i to u 1. krugu izbora, potučen do nogu od HDZ-a i našeg gradonačelnika Dalibor Milan, a i nakon što je čelnik te stranke Božo Petrov, unatoč podršci SDP-a, izgubio izbore za dubrovačko-neretvanskog župana od Nikole Dobroslavića, opet se potvrdila dobro znana izreka iz doline Neretve - U Grmoji su kratke noge! 

Metković je postao grad koji se spominje po zajedništvu i uspješnim projektima, a ne po jalovim sukobima!

Spinovi & opravdanja

Tako je politički tajnik Mosta krivca za izborni debakl pronašao u Andrej Plenković, optuživši ga ni manje ni više nego za to da on stoji iza projekta Možemo „kako bi sačuvao rejting HDZ-a“. 

No osim što Grmoja u drugima traži krivce za poraz, on licemjerno „zaboravlja“ da je njegov Most u Splitu u koaliciji upravo s Možemo (i SDP-om) sa ciljem da se dvojcu Puljak & Ivošević osigura većina u Gradskom vijeću! Očito Grmoja pokušava skrenuti pozornost javnosti s te činjenice.

CRO Demoskop: HDZ povećao prednost ispred SDP-a!

Most - odani pomagač ljevice 

Grmoja „zaboravlja“ i to da je upravo Most, iako na papiru desna politička opcija, oduvijek ulazio, a i sada ulazi, u saveze i uzajamne potpore sa strankama i kandidatima ljevice - od toga da su u Sisku držali većinu notornoj SDP-ovoj gradonačelnici pa do toga da su danas u koaliciji sa SDP-om u Šibensko-kninskoj županiji.

Uostalom, Most je u 2. krugu predsjedničkih izbora pomogao Milanoviću protiv Kolinde Grabar-Kitarović & omogućio kandidatu ljevice, koji sad želi destruirati Knin kao simbol pobjede u Domovinskom ratu, da dospije na Pantovčak.

Velika je simbolika hrvatske zastave na kninskoj tvrđavi, no Milanović stalno govori o Zvonimirovu Gradu kao da je kolodvor ili kasarna

A A A