Vijesti
19. 7. 2021.

Prijetnjama da će ,,istjerati King Konga“, što smo posljednji put čuli kad se usvajao sramotni „Lex Perković“, g. Vučemilović je otkrio za čije političke interese djeluje!

Pojedinci, očito u funkciji nečijih političkih interesa, pred obilježavanje naše veličanstvene pobjedničke vojno-redarstvene operacije „Oluja“, žele unijeti nemir i podjele među hrvatske branitelje, ali i u cjelokupnu hrvatsku javnost. Nakon svega što su Vlada pod vodstvom Andreja Plenkovića i ministar Tomo Medved napravili i rade za hrvatske branitelje, ali i za hrvatsku vojsku, policiju te cjelokupno hrvatsko društvo u ovim teškim i izazovnim vremenima, nepravedno, nedopustivo i zlonamjerno je bilo koga prozivati veleizdajnicima - stoji, među ostalim, u priopćenju Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“.

Priopćenje, koje potpisuje predsjednik ZBGŠ-a Miljenko Filipović, donosimo u cijelosti:

Nepravedno, nedopustivo i zlonamjerno

Nakon svega što su Vlada pod vodstvom Andreja Plenkovića i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved napravili i rade za hrvatske branitelje, ali i za hrvatsku vojsku, policiju te cjelokupno hrvatsko društvo u ovim teškim i izazovnim vremenima (razorni potresi, pandemija COVID 19, migrantska kriza, itd…), nepravedno, nedopustivo i zlonamjerno je bilo koga prozivati veleizdajnicima.

Pokušaj unošenja podjela među branitelje

Pojedinci, očito u funkciji nečijih političkih interesa, pred obilježavanje naše veličanstvene pobjedničke vojno-redarstvene operacije „Oluja“, žele unijeti nemir i podjele među hrvatske branitelje, ali i u cjelokupnu hrvatsku javnost. U posljednjoj izjavi, ponavljajući prijetnje da će ,,istjerati King Konga“, što smo posljednji put čuli kad se usvajao sramotni „Lex Perković“, g. Vučemilović se razotkrio i za čije političke interese djeluje.

Važne obljetnice trebamo obilježavati dostojanstveno

Mi hrvatski branitelji, u zajedništvu s našim narodom, naše dane ponosa i slave, važne obljetnice trebamo dostojanstveno i uz zajedništvo obilježavati, a prije svega radi naših suboraca i prijatelja kojih više nema među nama te kojima uvijek moramo iskazati pijetet i nikada ih ne zaboraviti.

A A A