Vijesti
15. 10. 2021.

Cirkus „Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite!

ODGOVORNA POLITIKA vs. ,,CIRKUS”. Klaun Raspudić, pehlivan Grmoja, izbacivač Grbin, iluzionistica Benčić, trbuhozborac Miletić... Šteta što „možemovci“ nisu lonce ponijeli sa sobom. Andrej Plenković: Fizičke barikade pred govornicom, agresija, pjevanje „borbenih“, nepoštivanje procedure… Što je oporbi, takvoj kakva jest, drugo i preostalo nego izvoditi performanse i pokušati nešto politikantski ušićariti? No ne mogu joj pomoći, HDZ je uvjerljivo pobijedio.

Predmet izrugivanja, a sami sebi važni! Na komični show i „bdjenje“ udruženih oporbenjaka svih boja i zastava u Hrvatskom saboru naša je stranka reagirala objavom na službenoj Facebook stranici. Post prenosimo u cijelosti:

Muzej cirkuskih figura

Glavni klaun Nino Raspudić, pehlivan Nikola Grmoja & trbuhozborac Marin Miletić u veličanstvenoj, neponovljivoj predstavi skupa s iluzionisticom Sandrom Benčić, izbacivačima nepodobnih Peđom Grbinom i Mirelom Ahmetović & akrobatkinjom Ankom Mrak Taritaš.

Nova vlast u Zagrebu luta, pluta & mulja! U nedostatku upravljačkih kapaciteta stalno čini greške & ne nudi nijedno ozbiljnije rješenje!

Gdje su Tomaševićevi „lončari“?

Šteta što „možemovci“ nisu i lonce ponijeli sa sobom. The show must go on! I tako sve do velikog finala: do kaosa i nesposobnosti u Zagrebačkom holdingu, raspada Živog zida zbog jedne europske plaće, spiritualne i zastupničke hekatombe u SDP-u & 5 uzastopnih poraza Mosta u Metkoviću, gdje su već dobro upoznali njegove cirkusante.

Photo: #CirkusOporba

PLENKOVIĆ: Isto su činili i prije izbora, a znamo kakav su debakl doživjeli

Na upit novinara, predsjednik Vlade RH i HDZ-a komentirao je jadni saborski performans pod nazivom Cirkus „Oporba“:

- Fizičke barikade pred govornicom, politička agresija, pjevanje „borbenih“, nepoštivanje procedure, proizvodnja izvanrednog stanja… za mene to nije demokracija. Isto su nastojali, udruženi od krajnje lijevih do krajnje desnih, i prije parlamentarnih izbora, pa znamo kakav su debakl doživjeli.

Da nam docira tiranin Grbin? No way! Da nam sole pamet Most, Možemo & DP? No way! Za njih smo NBA, a oni lokalna liga!

Odgovorno upravljanje državom

Oporbi ne mogu pomoći, HDZ je uvjerljivo pobijedio - dodao je Andrej Plenković:

- I dalje ćemo se držati procedure i zakona te se baviti onim za što smo dobili povjerenje hrvatskih građana - odgovornim upravljanjem državom, gospodarskim oporavkom i rješavanjem stvarnih problema. Što je oporbi, takvoj kakva jest, drugo i preostalo nego izvoditi performanse i pokušati nešto politikantski ušićariti?

A A A