Vijesti
20. 10. 2021.

Naš Karlo Ressler deklasirao ekshibicioniste Sinčića & Kolakušića: Dosta s demagoškim tiradama i destrukcijom!

(VIDEO) „S jedne strane imamo performanse, oholu isključivost i destruktivnost, a s druge ozbiljni angažman, zajednički rad s ostalim EU zastupnicima te stvarni utjecaj na europske dokumente i nalaženje odgovora na kompleksna pitanja. S jedne imamo glasovanje protiv pomoći Hrvatskoj u krizi i odbijanje suradnje sa svakim tko mu se ne divi, a s druge osiguravanje rekordnih EU sredstava i traženje kompromisa u interesu hrvatskih građana“.

Cirkus „Oporba“ ne gostuje samo u Hrvatskom saboru, nego i u Europskom parlamentu.

Dramatična razlika između dva oblika političkog djelovanja

Zastupnik HDZ-a/EPP-a Karlo Ressler oštro je na plenarnoj sjednici EP-a reagirao na somnambulne govore zastupnika Ivana Vilibora Sinčića i Mislava Kolakušića, koji su još jednom, nepovezano s temom dnevnog reda, pokušali raspravu iskoristiti za jeftini politički ekshibicionizam:

- Nije rijetkost da s ove govornice slušamo paušalne izjave kolega i demagoške tirade na koje nema ni prostora ni smisla svakog puta odgovarati. Zastupnici koriste svoj mandat kako žele i branit ću to njihovo pravo i slobodu. No, moramo razumjeti kako postoji dramatična razlika između dva pristupa i oblika političkog djelovanja.

Ohola isključivost umjesto nacionalnih interesa

S jedne je strane performans - nastavio je Ressler - a s druge strane predani, odgovorni rad:

- Ekshibicionizam umjesto stvarnog utjecaja na europske dokumente. Ohola destruktivnost, s jedne strane, i pokušaj pronalaska, s druge, odgovora na kompleksna europska pitanja. Isključivost umjesto suradnje s ostalim zastupnicima. Glasovanje protiv pomoći Hrvatskoj i državama članicama u krizi umjesto osiguravanja rekordnog paketa investicija.

Europski parlament odobrio uspostavu Mehanizma za oporavak i otpornost - iz kojeg će Hrvatska dobiti 9.6 milijardi eura!

Malo tko im se više divi …

Sinčić i Kolakušić odbijaju dijalog sa svakim tko im se ne divi, tko nije uvjeren u grandioznost njihovog lika i djela, umjesto da traže kompromise u interesu hrvatskih i europskih građana - zaključio je naš europarlamentarac.

Europski parlament potvrdio spremnost Hrvatske za ulazak u Schengen!

KOLAKUŠIĆU, SORRY. MJESTO GLAVNOG KLAUNA ZACEMENTIRAO JE RASPUDIĆ

Naš Karlo Ressler, dakle, ovim je govorom obrisao pod ne samo sa znamenitim „lubeničarom“ Sinčićem, čija se stranka raspala zbog jedne europske plaće, nego i s Kolakušićem, koji nikako da ostvari svoj cilj - da istodobno bude i premijer i ministar 6 resora i predsjednik države i čelnik Vrhovnog suda i glavni klaun u Cirkusu „Oporba“.

U Cirkusu je svoje mjesto zacementirao Nino Raspudić.

Raspao se Cirkus "Oporba", završio je otužni show

A A A