Vijesti
3. 11. 2021.

SDP-u se zasigurno nećemo ispričavati za ekonomska postignuća naše Vlade!

(VIDEO) „INICIJATIVA“ O OPOZIVU ZDRAVKA MARIĆA (2). Andrej Plenković: Savjetujem zastupnicima stranke posrnulog Peđe Grbina da pročitaju Godišnje izvješće o radu Vlade RH. I da vide koje smo rezultate postigli. * Podsjećam gđu Sandru Benčić da je ova Vlada - onog istog HDZ-a koji tako srčano „hvalite“ - pomogla Gradu Zagrebu i odgodom plaćanja starog duga državi i beskamatnim zajmom od 150 milijuna kuna, zahvaljujući čemu nova gradska uprava uopće i može funkcionirati. Da je do „možemovaca“, sve bi propalo!

Tijekom rasprave u Hrvatskom saboru o još jednoj nebuloznoj oporbenoj „inicijativi“ - onoj o opozivu ministra financija Zdravka Marića - predsjednik Vlade RH i HDZ-a replicirao je na niz politikantskih floskula i licemjernih optužbi „artista i artistkinja“, vrijednih izvođačica i izvođača Cirkusa „Oporba“.

Raspao se Cirkus "Oporba", završio je otužni show

Izdvajamo odgovore Andreja Plenkovića trima zastupnicama - Andreji Marić (SDP), Sandri Benčić (NE Možemo) i Daliji Orešković (Centar).

Vlada RH ostaje u istom sastavu - Nastavljamo zajedno raditi na dobrobit hrvatskog gospodarstva & na kvalitetnijem životu građana!

ŠTO BI DAO SDP DA SE MOGAO POHVALITI OVAKVIM RASTOM!

Zastupnice Marić, ne znam u koji točno „žanr“ SDP-a spadate, ali ne vidim, s obzirom na naše rezultate, na naša ekonomska postignuća, koje bismo to isprike i kome trebali dati.

U ova burna vremena, s vjerom u zajedništvo hrvatskog naroda, predano i odgovorno radimo na dobrobit RH & u interesu svih naših građana!

Pročitajte, molim Vas, još jednom Godišnje izvješće o radu Vlade RH. I ako u njem pronađete nešto zašto bismo se trebali ispričavati, onda možemo razgovarati. Ovako sve ostaje na razini Vaših dojmova i proizvoljnih ocjena, ne znam na temelju čega donesenih.

POMAŽEMO ZAGREBU, A VI NAS TAKO „HVALITE“!?!

Zastupnice Benčić, podsjećam Vas da je Vlada RH pomogla Gradu Zagrebu i odgodom plaćanja starog duga državi i beskamatnim zajmom od 150 milijuna kuna, zahvaljujući čemu nova gradska uprava uopće i može funkcionirati. A to je Vašoj ekipi omogućila Vlada onoga istog HDZ-a koji tako srčano „hvalite“.

Tomašević nije dobio povjerenje Zagrepčana kako bi stalno naricao i tražio izlike u prošlosti, nego da rješava probleme!

Ne znam koja je Vaša poveznica s Agrokorom ili bivšim vlasnikom, ali nešto tu ima. Mogu Vam samo reći da smo spriječili kolaps te goleme kompanije i svih njenih dobavljača, a na kraju i hrvatskog gospodarstva. Da je do vas, sve bi propalo.

„PRAVEDNICA“ KOJA RUŠI INSTITUCIJE & PRAVNI POREDAK!

Zastupnice Orešković, vrijeme je da netko otvoreno kaže da ste Vi, dok ste bili na čelu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, godinama izlazili izvan okvira zakona. A onda, gle čuda, u mnogim predmetima, sudovi donesu pravorijeke da Povjerenstvo za svoje odluke nije imalo zakonske osnove ili ovlasti.

Tko ruši institucije i tko ne poštuje pravni poredak - to ste upravo Vi „najpozvaniji“ tumačiti hrvatskoj javnosti!

A A A